23948sdkhjf

25 år med GEMÜ-flervejs-ventilblokke

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Ventilspecialisten fra den tyske by Ingelfingen fejrer 25-års jubilæum med flervejsventilblokke (M-blokke) af høj kvalitet i rustfrit stål.

I forbindelse med etablering af rørledninger blev enkle ventilhuse af fingods og gennemløbsventilhuse tidligere svejset sammen med rørfittings. Disse anvendes stadig til en vis grad, men de har en væsentlig ulempe på grund af de store dødrum. Derfor udviklede man i 1993 det første enkle flervejsventilhus, T-ventilen, med integrerede rørfittings, selvtømmende og helt uden svejsesømme. I dag er M-blokkene den mest avancerede løsning, når de høje og komplekse krav inden for opbygning af anlæg til den farmaceutiske, bioteknologiske og kemiske industri samt fødevareindustrien skal opfyldes. 

I modsætning til de omfattende svejsekonfigurationer fremstilles M-blokkene udelukkende af en massiv materialeblok af rustfrit stål. Det giver dem et kompakt og multifunktionelt design, væsentligt reducerede dødrum, et reduceret hold-up-volumen samt en forbedret knowhow-beskyttelse for ejerne af anlægget. Derudover øges produktsikkerheden, fordi svejsesømme helt kan undværes. Ud over alle gængse tilslutningsstandarder kan der endda indarbejdes særlige procestilslutninger som f.eks. Tri-Clamps og hygiejnevenlige tætningskonturer direkte i ventilhuset. Ved den kundeindividuelle udformning af M-blokkene er der næsten ingen grænser for de erfarne udviklere hos GEMÜ. Der er allerede udført mere end 1.200 forskellige konstruktioner med over 25.000 specifikke kundeløsninger i mange forskellige rustfri stållegeringer. 

Ud over den klassiske M-blok med membranventilsæder kan der også kombineres forskellige spærrings- og tætningsprincipper som f.eks. sædeventiler og den prisbelønnede GEMÜ PD-teknologi. Du kan også få plast-M-blok-løsninger i standardudførelse, som takket være deres materialeegenskaber muliggør anvendelse inden for halvlederteknik, vandbehandling, spildevandsteknik og den kemiske industri. Ventilspecialisten beskæftiger sig allerede nu med innovative fremstillingsmetoder som f.eks. Laser Additive Manufacturing (3D-print) for også i fremtiden at kunne hjælpe kunderne med knowhow og innovationskraft.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Industriparken 16-18
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.112