23948sdkhjf

God Ajour messe!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service var klar på stand 3209, da Odense Congress Center åbnede dørene, torsdag den 29. november, til dette års Ajour messe.

Spændende konferencer
Maskinmestrenes erhvervskonference byder på spændende konferencer, som tager relevante emner op - lige fra ”Plastik i verdenshavene” til ”Fremtidens teknologitrends i automation”. Det er højaktuelle emner, som er interessante for de forskellige brancher, der er repræsenteret på Ajour messen, herunder industri, offshore, søfart, produktion, automatisering og forsyning. 

AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service
Firmaerne AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service er alle repræsenteret på den samme stand.

Mange besøgende
Det er strømmet til med besøgende fra morgenstunden, ifølge teknisk salgskonsulent, Jens Juhl Ladegaard, fra AVN Hydraulik.

Det er min erfaring, også fra tidligere Ajour messer, at de besøgende har en høj grad af faglighed og er meget videbegærlige. De vil gerne inspireres og have noget brugbar viden med hjem.   

Vi har dagen igennem haft gode dialoger om hydraulik med de besøgende på vores stand, hvor vi har talt om de udfordringer, som brugere af hydraulik nogen gange står over for.

Den usynlige fjende
Der er mange besøgende, som har været overraskede over, hvor mange faktorer der kan påvirke det hydrauliske system. Det er i den grad kommet bag på dem, at Teknologisk Institut har lavet en undersøgelse som viser, at 60% af driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer skyldes urenheder i olien - urenheder som er usynlige for det blotte øje.  

Undgå driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer
Der har dagen igennem været stor interesse for ”off-line” filtre, som udfører en dybdefiltrering af olien. Det samme gælder for RMF luftfiltrene med silicagel granulater, hvor luften filtreres igennem og fugten opsuges af granulaterne, hvilket kan eliminere kondens i olietanken og afhjælpe driftsforstyrrelse.

Autoriseret service- og reparationsværksted
AVN Hydropower er for nylig er blevet autoriseret service- og reparationsværksted for Parker pumper, og dette gælder nu også for Parker akkumulatorer.

Vores teknikere har netop været til eksamen på akkumulatorer og er blevet godkendt, så det er en rigtig glædelig nyhed, som vi har kunnet fortælle her på Ajour messen.

Der er da også mange besøgende, som lige har været forbi for at høre om, hvad vi kan tilbyde – afslutter teknisk salgskonsulent, Jens Juhl Ladegaard, fra AVN Hydraulik.

Kontakt AVN Hydraulik, AVN Hydropower og BB Hydraulik Service på
tlf. 70 20 04 11


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125