23948sdkhjf

TomTom Telematics er udnævnt til Europe’s største udbyder af flådestyringsløsninger for 4. år i træk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Webfleet Solutions

For 4. år i træk, har Markedsanalysefirmaet, Berg Insight, udnævnt TomTom Telematics til den største udbyder af flådestyringsløsninger.

Amsterdam, Holland, 13. november 2018– For 4. år i træk, har Markedsanalysefirmaet,Berg Insight, udnævnt TomTom Telematics til den største udbyder af flådestyringsløsninger. 

I den 13. udgave af Berg Insight’s Fleet Management in Europe reportanslås den samlede aktive markedsandel af flådestyringssystemer til at blive fordoblet indenfor de næste 5 år, fra 15% i 2017 til 28,8% i 2022.

“Da vi startede med WEBFLEET for næsten 20 år siden, havde meget få af vores kunder hørt om flådestyring og dets fordele. Vores SaaS-flådestyringsløsning WEBFLEET, der nu er integreret i vores kunders forretningsprocesser – hjælper dem med at reducere brændstofomkostninger, øge produktiviteten og få flere jobs udført hver eneste dag”, udtaler Thomas Schmidt, administrerende direktør for TomTom Telematics. 

 “TomTom WEBFLEET har oplevet flere “make-overs” gennem sin levetid, hvilket har bidraget til at vækste til hvor vi er i dag. Gennem kontinuerlig innovation har vi formet flådestyringen i Europa, og forpligtet os til at videreudvikle markedet”, tilføjer Schmidt.

 Om TomTom Telematics  

 TomTom Telematics, der er en forretningsenhed i TomTom, er dedikeret til flådemanagement, køretøjstelematik og tilsluttende autotjenester. WEBFLEET, der er en software-as-a-service-løsning anvendes af både små og store virksomheder til at forbedre køretøjets ydeevne, spare brændstof, hjælpe chaufførerne og øge den samlede flådes effektivitet. Derudover leverer TomTom Telematics tjenester til forsikrings-, leje og leasingbranchen, bilimportører, virksomheder og brugere.
TomTom Telematics er en af verdens førende levererandør af telematikløsninger med over 861.000 tilsluttede køretøjer verden over. Selskabet supporterer chauffører i over 60 lande, giver dem branchens stærkeste lokale support, det bredeste udvalg af sektorspecifikke 3. parts applikationer og integration. Vores kunder nyder godt af de høje standarder vi har indenfor fortrolighed, integritet og tilgændelighed i vores ISO / IEC 27001: 2013-certificerede service, sidst revideret i november 2017.

For yderligere information besøg os på telematics.tomtom.com

Følg os på Twitter @TomTomWEBFLEET

 ISO / IEC 27001: 2013-certificerede service, revideret i november 2017.

 

Om TomTom   

 TomTom er en førende uafhængig “location technology specialist”, der skaber mobilitet på baggrund af præcise kort, navigationssoftware, trafikinformation og -tjenester i realtid. For at nå vores vision for en mere sikker verden fri for overbelastning og udslip, skaber vi innovative teknologier, der holder verden i bevægelse. Ved at kombinere vores store erfaring med førende forretnings- og teknologipartnere, driver vi tilsluttede køretøjer, smart mobilitet og i sidste ende selvstændig kørsel. TomTom har hovedkontor i Amsterdam og kontorer i 37 lande. Millioner af mennesker verden over har tillid til TomTom.

 www.tomtom.com

 For yderliger information

 Media:
Raquel Villacaña
+34 629 635 424
raquel.villacana@tomtom.com
 
TomTom Investor Relations
Claudia Janssen
+31 20 75 75 194
ir@tomtom.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Webfleet Solutions

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
Webfleet Solutions

Send til en kollega

0.109