23948sdkhjf

Nyheder fra Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Få de bedste resultater med en lynhakker fra MADO

23. november 2020

MADO Supra 130 er en solid lynhakker velegnet til industri, slagterier og storkøkkener. Den tyske producent har endnu engang overgået sig selv med denne stabile lynhakker produceret i rustfrit stål. 

Fra håndkraft til automatik

2. september 2020

Ny semi-automatisk paneringsmaskine til Hvide Sande Røgeri giver bedre, hurtigere og mere rentabel produktion hos den vestjyske fiskebutik.

K+G Wetter fremviser nyt patent

29. juni 2020

Den tyske producent er kendt for at udvikle og producere slagterimaskiner til den absolut øverste hylde. Stabilitet, holdbarhed og effektivitet. Det er kodeordene. Det har det været lige fra starten, helt tilbage i 1990.

Når der ikke må gå fisk i maskineriet

26. maj 2020

Fiskehallen Tvilling har en lang tradition for at levere rødspættefileter til kunder i hele landet. Derfor har det altid været vigtigt at have en god og pålidelig paneringsmaskine.

Grillpølser som de bør være

6. maj 2020

Ny røgeovn til Torpegård Slagterbutik giver hurtigere og mere rentable produktion allerede fra dag ét. Mere tid til kunder, mere tid til udvikling, bedre grillpølser.

Fra smugkig til ny kassevasker

2. april 2020

I takt med RetNemt voksede, voksede behovet for en ny og mere moderne kassevasker. Den gamle var simpelthen for gammeldags det var blevet en flaskehals.

Kom bakterier og sporer til livs

13. september 2019

… allerede i dag. Virksomheder med produktion eller opbevaring af fødevarer har et kølerum. Nogle har flere, mange har kun ét. Fælles for disse er, at de fleste døjer med skimmelsvamp i større eller mindre grad.

Kvalitet og smag frem for alt

3. juni 2019

Sådan lyder sloganet fra Allégårdens Slagter, der er placeret midt i Odense på Allégade 34. Slagteren vægter kvalitet og gode råvarer højere end noget andet. Når de to ting er på plads, så skal kunderne nok komme.

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

21. maj 2019

Der er gang i produktionen af røgede produkter hos Hvide Sande Røgeri. I 2004 valgte røgeriet at investerer i en ny røgeovn, hvilket har haft stor betydning for arbejdsgange og produktionsflow; en markant forbedring i forhold til det tidligere setup.

Det går godt i Ørbæk

27. marts 2019

Det går faktisk rigtig godt i den lokale brugs. Superbrugsen i Ørbæk har i mere end 120 år serviceret kunder fra nær og fjern med dagligvarer, hvor forretningen siden dag ét har været kendt for sit høje serviceniveau, gode personale og gode varer.

Røgeovnen, der betalte sig selv

4. februar 2019

Der skulle ikke gå mange måneder, før Munkholm Slagterens nye røgeovn havde betalt sig selv. Slagteren, der har base i Holbæk, havde en klar strategi for at udnytte deres nye røgeovns muligheder — og det bar frugt. Hurtigt.

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

5. november 2018

For cirka et år siden valgte Superbrugsen i Ørbæk at udvide og modernisere forretningen med yderligere 500 m2. Det var i samme ombærring startskuddet til en større og mere attraktiv slagterafdeling med en moderne røgproduktion.

Slagter Kirkeby går op i røg

22. oktober 2018

Røgede produkter går som varmt brød hos Slagter Kirkeby i Skjern. Slagteren investerede i 2011 i sin første moderne røgovn - og der har været fart på lige siden.

Alle har ret til friske frikadeller

24. september 2018

Vi bliver så glade, når vores maskiner gør en reel forskel I denne uge har vi snakket med flere af vores kunder, der har en frikadellemaskine i deres produktion - og sikke en fantastisk feedback vi har fået.

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

17. september 2018

“Vi har en stor, firkantet boks, der står ude bagved. En boks, jeg krammer hver aften. Vi kan simpelthen ikke klare os uden en røgovn.” Sådan lyder udmeldingen for en svært begejstret slagtermester fra MENY i Præstø.

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

10. september 2018

Det er ingen hemmelighed, at nye maskiner og et bedre produktionsflow kan gøre underværker for enhver forretning. Kvickly-butikken i Haderslev mærker det nu på egen krop, på den gode måde.

Konvektionsovn – en professional ovn, der kan placeres overalt…

9. januar 2018

Konvektionsovn med fuldautomatisk vask – rengøring. tre automatiske rengøringsprogrammer (mild, medium, hård) for eksterne vaskemiddel.

Optimer hygiejen i kølerummet, med minimal investering

3. oktober 2017

Bakterierne har ingen grobetingelser, med en lille investering som meget hurtigt er tjent hjem , UVC Lys fra Sterilsystem er løsningen - disse løsninger er specielt udviklet til fødevarebranchen.

Slibemaskine MADO MNS630 står for højeste kvalitet

19. september 2017

En top professionel model med vådslibebånd og polerskive. Denne maskine vil udføre professionel, hurtig slibning og polering af håndknive i fødevarebranchen.

Ny salgschef hos INGVALD.

17. september 2015

INGVALD Christensen A/S Maskinfabrik, produktion, salg og service af slagterimaskiner, med base i Odense, har hentet sin nye salgschef – vest.

INGVALD på FoodTech 2014 med NYHED !

27. oktober 2014

UVC Luft sterilisering E2000 på Foodtech 2014 STAND L9350

Vakuumtumbler - Vakona Energy-Saving Cooling Tumbler ESK ®

2. juli 2013

kræver minimum af plads, unikke design og up-to-date teknologi som sikre et lavt energi forbrug. Alle processor optagelse ifølge HACCP som sikre maksimal sikkerhed.

Stege- / bageovn fra MAUTING med rotationen af vognen

6. juni 2013

Rotationen af vognen garanterer hurtigere og mere ensartet opvarmning af produkter i forhold til udstyr, der har en fast vogn, dermed forkorter man den termisk behandlings tid og reducerer energi omkostningerne.

Fordi kvalitet og smag afgør valget!

6. juni 2013

Optimer din indtjening med 5-15 %. Lille vakuumtumbler hvori produktet mørnes under vakuum så marinader, olier og krydderier trænger direkte ind i midten af kødet hvorved bedre kvalitet, smag og mørhed opnås

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik

Adresse
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 66118211

Fax: +45 66118250

CVR nummer: DK28483678

P nummer: 1000161280

Certifikater: AAA, CE

Send til en kollega

0.11