23948sdkhjf

Nyheder fra Dansk Energirådgivning A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 3

ELFORSK-projekt: brug 25% mindre energi ved CNC-bearbejdning

15. april 2021

Energibesparelser behøver ikke kun opnås, når din virksomhed udskifter gammelt maskineri og anlæg med nyt. F.eks. viser et nyt projekt fra DAMRC, at en reduktion af kølesmøremiddeltrykket kan reducere energiforbruget for CNC-fræsning med op til 25 %.

Højere energiafgifter eller tilskud og merafskrivning?

7. april 2021

De seneste år er der blevet vedtaget flere politiske tiltag, som gør det dyrere for virksomheder at anvende fossile brændsler. Omvendt er der også flere tiltag, som netop støtter konvertering til grøn energi. Bliv klogere på dem her.

Har dine kunder brug for hjælp til at søge tilskud?

23. marts 2021

Bygningspuljen har øget ordrebogen hos mange installatører, men med ordningen følger også spørgsmål fra kunderne omkring tilskudsansøgningen. Vil du gerne slippe for at bruge tid på tilskudsrådgivning, har vi ekspertisen til at hjælpe dine kunder.

Pulje åbner 15/3: 175 mio. kr. tilskud til energibesparelser

12. marts 2021

Fra på mandag og 2 uger frem kan virksomheder igen søge tilskud fra Energistyrelsens erhvervspulje. Puljens midler er målrettet privatejede virksomheder, der kan få dækket helt op til 50 % af investeringen i energibesparende tiltag.

Sådan undgår du at greenwashe CO2-regnskabet

8. marts 2021

CO2-regnskabet er et godt værktøj til at styrke din virksomheds omdømme som en miljøbevidst organisation, men hvordan sikrer du reel handling og rapportering? Her får du energirådgiverens 5 tips til at undgå at greenwashe CO2-regnskabet.

Energioptimering styrker HAI Horsens A/S’ konkurrenceevne

7. januar 2021

I samarbejde med Dansk Energirådgivning har virksomheden HAI Horsens A/S gennemført mange energispareprojekter, bl.a. energioptimering af glasblæsningsudstyr og ventilationsanlæg.

Energisyn, besparelser og grøn strøm

8. december 2020

Efter et energisyn igangsætter stålvirksomheden Ib Andresen Industri nu et projekt med konvertering fra gas til eldrevne varmepumper, der kan udnytte grøn strøm - med hjælp fra Dansk Energirådgivning.

Webinar: Sådan søger du tilskud fra den nye erhvervspulje

21. oktober 2020

Kom med til webinar om den nye tilskudspulje til energioptimering i virksomheder.

Webinar: Ny tilskudsordning til energioptimering i erhverv

6. oktober 2020

En ny energispareordning er lige trådt i kraft, og det skaber nye muligheder for tilskud, når din virksomhed skal energieffektiviseres. Kom med til webinar og få et konkret og simpelt overblik over, hvad du kan få tilskud til, og hvordan du ansøger.

Kvalitet og kundetilfredshed går hånd i hånd

7. april 2020

Dansk Energirådgivning sætter ny rekord for kvaliteten i 2019 med næsten ingen fejl i energispareprojekter og en høj kundetilfredshed.

Stille i produktionen? Brug tiden på energibesparelser

24. marts 2020

I en tid hvor mange virksomheder desværre oplever, at indtjeningen er gået lidt i stå, kan det være en god idé at få belyst, hvor der kan optimeres og spares omkostninger. Med energioptimering kan I både styrke bundlinjen og skåne miljøet.

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen

24. februar 2020

Landets største uvildige energirådgiver, Dansk Energirådgivning, får med en ændret ejerstruktur tilført kompetencer, som gør den bedre rustet til at udvikle nye forretningsområder.

Energioptimering af produktionsbygninger

29. oktober 2019

Energioptimering af opvarmning, belysning og klimaskærm i produktionsbygninger resulterede i både økonomiske og driftsmæssige gevinster for KSN Industri.

Teststudie viser stort potentiale for energioptimering af spåntagningsmaskiner

11. september 2019

Optimerede spåntagningsprocesser kan reducere energiforbruget på spåntagningsmaskiner med over 40 procent per emne. Det viser resultaterne fra et teststudie gennemført af DAMRC i samarbejde med blandt andet Dansk Energirådgivning.

Dansk Energirådgivning deltager i innovative energioptimeringsprojekter i samarbejde med DAMRC

11. juni 2019

Dansk Energirådgivning tager del i to projekter, hvor DAMRC forsker i mulighederne for energi- og produktivitetsoptimering i industrien.

Dansk Energirådgivning samarbejder med GSF i nyt retrofit projekt

9. april 2019

Projektet sætter fokus på de teknologiske muligheder for energioptimering af skibe.

Overskudsvarme fra køleanlæg bruges som fjernvarme

8. februar 2019

Tidligere blev overskudsvarmen fra køleanlægget i ABC Lavpris’ butik i Randers lukket ud til gråspurvene på taget. I dag anvendes overskudsvarmen til opvarmning af butikken. Den resterende overskudsvarme sælges til fjernvarme.

Det nye energiforlig sikrer stabile rammevilkår for investering i biogasanlæg

14. august 2018

Med et fastlåst produktionstilskud har energiforliget sikret betingelserne for etablering af biogasanlæg i de kommende år. Nyheden glæder i branchen, hvor man ser frem til et opgør med den usikkerhed, som hidtil har præget investering i biogas.

Dansk Energirådgivning A/S etablerer kontor i Østdanmark

8. august 2018

Med et nyåbnet kontor i Odense er Dansk Energirådgivning A/S klar til at imødekomme den stigende efterspørgsel på energirådgivning på Sjælland og Fyn.

Energieksperter slutter sig til Synergi

12. juli 2018

Dansk Energirådgivning er nyt medlem af Synergi. Rådgivervirksomheden er specialiseret i at optimere sine kunders energiforbrug og bringer viden og erfaring med sig til organisationen.

Dansk Energirådgivning A/S indgår samarbejde med DDV om et Energi- og Procesnetværk

21. marts 2018

I starten af 2018 indledte Dansk Energirådgivning A/S et spændende samarbejde med DDV om et Energi- og Procesnetværk. Det andet ud af fire netværksmøder finder sted d. 5. april 2018 under temaet udnyttelse af overskudsvarme og afgiftsregler.

Krav om sikre energibesparelser

16. januar 2018

Frederiksberg Forsyning A/S skal hvert år levere 25 GWh dokumenterede energibesparelser. En aftale med Dansk Energirådgivning sikrer en meget stor del af besparelserne.

Nem administration af energibesparelser

27. oktober 2017

Ribe Fjernvarme skal årligt realisere 2.600 MWh besparelser, og det sker ved hjælp af en aftale med Dansk Energirådgivning og onlinesystemet energiØkonomi, som letter de administrative byrder betragteligt.

Nyt halmfyr giver bedre miljø for dyrene

9. august 2017

Med udskiftning af et gammelt, ineffektivt halmfyr med et nyt halmfyr har landmand Mads Niær Kristensen opnået både energibesparelser og flere afledte fordele.

Resultater per side:12244896
Side af 3

Fakta om Dansk Energirådgivning A/S

Adresse
Dansk Energirådgivning A/S
Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86837483

CVR nummer: DK32785905

P nummer: 1015908633

Ansatte: 40

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Thine Eskemose

Send til en kollega

0.187