23948sdkhjf

Nyheder fra GTS-foreningen

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 13

Video: Lagerrobotter og automatiseret ordrepluk

17. november 2021

Teknologisk Institut stiller skarpt på robotteknologi, der i stigende grad flytter ind hos en fremadstormende virksomhedstype: Den ordreplukkende virksomhed. Se videoen og bliv klogere på teknologierne.

Virksomheder får opskriften på at tackle den næste krise

10. november 2021

Industriens Fond står bag et nyt projekt ”Modstandsdygtig.DK”, der skal give SMV’er en konkurrencefordel i krisetider ved at træne deres evne til at tænke i nye måder at drive virksomhed på. Fire GTS-institutter er med i projektet.

Nyt mærke for digital ansvarlighed

29. oktober 2021

Som det første land i verden har Danmark lavet en mærkning for digital ansvarlighed. Det nye D-mærke skal hjælpe virksomheder med at få overblik ift. ansvarlig dataanvendelse og it-sikkerhed.

Find tid til at udvikle din virksomhed

20. oktober 2021

GTS-specialisten var ikke bange for at kravle i arbejdstøjet, fortæller Lene Andreasen, COO i virksomheden Procudan, der er beliggende i Kolding. Derfor førte et samarbejde til konkrete og brugbare robotløsninger.

Deling af viden gør alle stærkere

5. oktober 2021

”Når jeg skal noget, skal min kørestol bringe mig derhen. Kørestolen er dermed min platform for alt, hvad jeg gør”, fortæller Mads Bendt, der har brugt sine egne erfaringer som kørestolsbruger til at udvikle en udendørs mobil robot.

Nyt MEGA loop i Vejen

20. august 2021

Første spadestik er taget til et nyt MEGA loop i Vejen til kalibrering af flowmålere. Den nye facilitet kan også bruges til at håndtere fremtidens grønnere brændstoffer fx via Power-to-X.

Årets tal for GTS

21. juli 2021

I publikation “Årets tal 2021”, er det muligt at få et indblik i centrale nøgletal for GTS-institutterne i perioden 2016-2020.

GTS øger sin omsætning til danske SMV’er

2. juli 2021

GTS-institutternes performanceregnskab er netop udkommet. Den giver en status på udviklingen i 2020, der også for GTS var et år præget af coronakrisen. Alligevel var der en stigning i den danske, kommercielle omsætning.

Grøn omstilling til debat på folkemødet på Bornholm

24. juni 2021

Det er de små revolutioner, der skaber resultater for virksomhederne, og som sikrer, at ting rent faktisk sker. Det var et af de centrale budskaber i debat arrangeret af Innovationsfonden, ATV og GTS.

GTS giver adgang til Danmarks teknologiske infrastruktur

19. maj 2021

På teknologiskinfrastruktur.dk kan du finde beskrivelser af de mange forskellige test- og udviklingsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv på kommercielle vilkår.

Mere hjælp på vej til SMV’ernes digitale omstilling

12. maj 2021

SMV’er kan igen snart søge om tilskud til rådgivning om automatisering, digitalisering og e-handel. SMV:Digital åbner for nye ansøgninger d. 26. maj.

Video: Emissioner i den grønne omstilling

5. maj 2021

I en ny resultatkontrakt skal FORCE Technology lede et bredt samarbejde, der skal sikre, at emissioner fra nye grønne brændsler sker med lavt miljøaftryk.

Nyt samarbejde giver tech-boost til den finansielle branche

23. april 2021

Der er et stort uforløst potentiale med AI i den finansielle sektor. Derfor arbejder to virksomheder nu sammen for at indfri potentialet – Mancofi, med stærk brancheerfaring, og Alexandra Instituttet, med ekspertise inden for AI.

Linjerne er lagt mod et cirkulært samfund inden for plast

21. april 2021

Ti danske forsknings- og uddannelsesinstitutioner, to klynger og tre GTS-institutter har indgået et partnerskab om udvikling af et roadmap for cirkulær økonomi med fokus på plastik og tekstiler.

GTS: Giver adgang til testfaciliteter inden for produktion

7. april 2021

Arbejder du i en produktionsvirksomhed, og vil du gerne vide mere om nye innovative muligheder? Hos GTS-institutterne har du adgang til mere end 50 forskellige TDU-faciliter, som du kan bruge til implementering af ny teknologi.

FORCE Technology klar med 17 nye indsatsområder

29. marts 2021

FORCE Technology vil i resultatkontraktperioden 2021-2024 fokusere på løsninger, der understøtter fremtidens bæredygtige Danmark. Det gælder bl.a. Power-to-X som driver for grøn omstilling og vækst.

Innovativ plantedyrkning har et stort grønt potentiale

23. februar 2021

Hos Teknologisk Institut i Taastrup har man de sidste år opbygget faciliteter, hvor der arbejdes med innovativ plantedyrkning. Særligt mikroalger viser et stort potentiale som en af fremtidens vigtige bioressourcekilder.

3D-print er på vej til at forandre dansk industri

17. februar 2021

Med et mål om at skabe et industrielt gennembrud for 3D-print i Danmark, blev AM-LINE 4.0 projektet iværksat på Teknologisk Institut for knap tre år siden. Nu er resultaterne for alvor begyndt at vise sig.

Staten investerer 1,2 mia. kr. i teknologisk udvikling

14. januar 2021

Power-to-X, komplekse grønne energisystemer, den sunde krop, digitalisering og metrologi er eksempler på områder, som GTS-institutterne skal arbejde med i de kommende fire år. Investeringen gør ny forskning tilgængelig for danske virksomheder.

Fra nytår bliver innovationsindsatsen styrket i hele Danmark

18. december 2020

I det nye år er seks Innovations Officers klar til at hjælpe virksomheder i hele landet med at forstå mulighederne i det danske innovationssystem. Innovationsfonden og GTS-institutterne står bag de nye Innovations Officers.

ForSea: Vil være den mest bæredygtige transportvirksomhed

18. november 2020

Som færgeselskab er ForSea meget bevidst om den skadelige indvirkning, som partikelemissioner fra færgefarten kan have på omgivelserne.

Deltag (virtuelt) til RTO Innovation Summit 2020!

13. november 2020

Sammen med ni andre førende europæiske GTS-institutter er Teknologisk Institut vært ved The RTO Innovation Summit, der afholdes som en virtuel event den 18. og 19. november 2020.

Test af mundbind: Vigtigt at vælge et akkrediteret institut

5. november 2020

Danske importører og producenter af mundbind, som vælger at få testet deres produkter hos ikke-akkrediteret testlaboratorier, risikerer at stå med ubrugelige dokumenter og mundbind, der strander i tolden.

GTS-bestyrelse i stærkeste opstilling

28. oktober 2020

Der har været direktørskifte på flere GTS-institutter. Det betyder, at bestyrelsen har fået nye medlemmer og nyt formandskab. Fremover består GTS-bestyrelsen af de administrerende direktører fra de syv GTS-institutter.

Resultater per side:12244896
Side af 13

Fakta om GTS-foreningen

Adresse
GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 45162626

CVR nummer: DK84807915

P nummer: 1002704477

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Alexander Tonnesen
Stilling: Kommunikation

Dorthe Christiansen
Afdeling: GTS brancheforening
Stilling: Informationschef
Direkte telefon: +45 45162624

Send til en kollega

0.25