23948sdkhjf

Nyheder fra Carsten Holm A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 3

Hurtig hjælp til specialtætningsløsninger

14. september 2021

Tætningsspecialisten Carsten Holm A/S har et standardsortiment på over 120.000 varenumre. Alligevel kan der være tætninger, der skal specialudvikles – og der har virksomhedens supportafdeling specialisterne, som hjælper kunden med den rigtige løsning

Nye tætninger til ekstremt krævende miljøer

31. august 2021

Mudder og silende regn. Høje temperaturer og skyer af støv. Hårdt slid og krav om lang, vedlige¬holdelsesfri drift. Det er hård kost, når man taler om tætninger og pakninger til roterende dele. Men mekaniske Face Seals kan klare det hele!

Carsten Holm A/S er der for dig hele sommeren

29. juni 2021

Sommeren er over os, og ferien er lige om hjørnet for rigtigt mange. Det samme gælder naturligvis også i Carsten Holm A/S, men bare roligt; du får stadigvæk samme gode service som resten af året.

Større udvalg af O-ringe hos Carsten Holm A/S

12. maj 2021

Udvalget af O-ringe vokser og vokser hos Carsten Holm A/S, og i dag tæller det over 33.000 forskellige dimensioner. I perioden fra 2017 til 2021 er antallet af O-ringe steget med intet mindre end 2.535 nye varianter

Stor efterspørgsel på kundespecifikke kitsæt

27. april 2021

Leverandør og producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har gennem de seneste år oplevet stor efterspørgsel på kundespecifikke kitsæt. Kunderne har fået øjnene op for de åbenlyse fordele, det giver at samle pakningsdelene i et sæt.

Nye detekterbare pakninger giver øget sikkerhed

13. april 2021

I en produktion er der ting, der går i stykker. Og er uheldet ude, kan stumper i værste fald ende hos forbrugerne. Derfor vælger flere, de nye magnetiske Viton-pakninger, fordi selv små stumper omgående registreres af røntgen- og metaldetektorer.

Specialudviklede O-ringe til fødevareindustrien

8. april 2021

Arbejder du i fødevareindustrien? Så ved du, at der er høje krav til alt materiel, der anvendes i produktionen af fødevarer – også til små dele som for eksempel O-ringe.

U-manchetter i elastomerer og gummi

23. marts 2021

Korte leveringstider og stor fleksibilitet er et kendetegn for Carsten Holm A/S, uanset om det er standardvarer eller pakninger efter mål. Det gælder naturligvis også for vores store sortiment af U-manchetter.

Bestil pakninger i dag – få leveret i morgen!

25. februar 2021

Carsten Holm A/S leverer 98 % af alle ordrer inden for 24 timer, uanset om det er standardvarer eller pakninger efter mål. Det er kun muligt, fordi vi både har et stort varelager og en moderne produktion, hvor vi fremstiller tætninger efter mål.

Prototyper i plast og gummi

9. februar 2021

Med en prototype kan du afprøve fremtiden i nutiden, når du udvikler dit produkt. Det kan spare dig for både tid, ressourcer og fejltrin.

Skift pakdåser, når du skifter lejer i maskinerne

26. januar 2021

Hvis du arbejder med produktion og maskiner, ved du også, at langt de fleste maskinnedbrud skyldes slitage. Men er du opmærksom på, at nedbrud også kan skyldes snavs på lejer, tætninger, aksler, pakdåser eller lignende?

Carsten Holm A/S udstiller på Subcontrator Days

15. januar 2021

Så er det blevet tid til årets første messe, som denne gang af indlysende årsager bliver gennemført som virtuelt event.

Carsten Holm A/S, siger tak for i år!

17. december 2020

Året går på hæld, og juleferien banker på døren. Hos Carsten Holm A/S kan vi se tilbage på et anderledes og på mange måder udfordrende 2020.

Pandemi eller ej - vi tror på fremtiden

15. december 2020

Selvom 2020 vil gå over i historiebøgerne som året, hvor Covid-19 gjorde sit indtog og hvor samfundet lukkede ned for at forhindre yderligere spredning af virussen, så har Carsten Holm A/S indtil videre klaret sig fornuftigt igennem 2020.

Specialudviklede O-ringe til offshore-industrien

26. november 2020

Skal du bruge reservedele, der kan holde til det barske offshore-miljø og har de påkrævede godkendelser? Vi har de O-ringe, du skal bruge.

Specialudviklede O-ringe til fødevareindustrien

19. november 2020

Arbejder du i fødevareindustrien? Så ved du, at der er høje krav til alt materiel, der anvendes i produktionen af fødevarer – også til små dele som for eksempel O-ringe.

O-ringe i ekstremt stærk gummi (FFKM)

12. november 2020

Har du brug for O-ringe, der kan klare aggressive kemikalier eller meget høje temperaturer? Så er O-ringe i perfluorelastomer (FFKM) svaret.

Carsten Holm A/S tilbyder også serieproduktion

27. oktober 2020

I Carsten Holm A/S kan vi meget mere, end du måske ved – udover vores brede sortiment af tætninger og pakninger tilbyder vi fx også serieproduktion af komponenter i plast og gummi.

Tætningsspecialisten Carsten Holm A/S

14. oktober 2020

Står du og mangler en pakning eller tætning? Så er det Carsten Holm A/S, du skal kontakte! Her finder du Danmarks største sortiment af gummi- og plastpakninger.

Udvalget af støtteringe vokser hos Carsten Holm A/S

28. september 2020

Efterspørgslen på forskellige varianter af støtteringe er steget betydeligt over de seneste par år. Derfor har vi løbende udvidet sortimentet, så det i dag tæller over 11.500 forskellige dimensioner.

Carsten Holm A/S kan også fremstille prototyper

7. september 2020

Måske kender du bedst Carsten Holm A/S for det brede sortiment af tætninger og pakninger, men vidste du, at vi også fremstiller prototyper?

ISO-certificering til Carsten Holm A/S

25. august 2020

ISO-certificeringen kommer som en naturlig del af den udviklingsproces, som Carsten Holm A/S, der forhandler og producerer standard- og specialtætninger, har gennemgået de senere år.

Carsten Holm A/S er der for dig hele sommeren

1. juli 2020

Sommeren er over os, og ferien er lige om hjørnet for rigtigt mange. Det samme gælder naturligvis også i Carsten Holm A/S, men bare roligt; du får stadigvæk samme gode service som resten af året.

Carsten Holm A/S udvider sortimentet med vibrationsdæmpere

20. maj 2020

Leverandør og producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har i mange år været kendt for deres brede sortiment af tætninger og pakninger, men nu har de udvidet sortimentet med et nyt produktområde – nemlig vibrationsdæmpere.

Resultater per side:12244896
Side af 3

Fakta om Carsten Holm A/S

Adresse
Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe

Region
Danmark
Syddanmark
Faaborg-Midtfyn Kommune

Telefon: +45 62625255

Fax: +45 62625245

CVR nummer: DK89490812

P nummer: 1002819901

Ansatte: 34

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Carsten Holm A/S
Afdeling: Salg
Direkte telefon: +45 62625255

Michael Jacques Lauritsen Michael Jacques Lauritsen
Afdeling: Salg
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 28 55 54 71

Ulrik Holm Ulrik Holm
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.187