23948sdkhjf

Habitbukser – en uundværlig klassiker i basisgarderoben

Habit er uundværlige i klædeskabet.

Har du et par habitbukser i dit klædeskab? Hvis ikke, er det på tide at du anskaffer et par nye habitbukser til mænd. Habitbukser er en uundværlig klassiker i garderoben, fordi de kan bruges på et hav af måder. Her guider vi dig til de bedste af slagsen, samtidig med at du får inputs til, hvad din basisgarderobe ellers skal bestå af. 

Habitbukser, der forener komfort og design
Måske har du ikke et par habitbukser i din garderobe, fordi du er bange for, at de vil stramme og føles ubehagelige? Der er sket meget på den front, siden dine bedstefædre trak i et par klassiske habitbukser. 

I dag gør du klogt i at vælge et par habitbukser, hvor design og komfort går hånd i hånd. På den måde føles det som at have joggingbukser på, men du ser samtidig knivskarp ud. 

Jeans må du ikke gå ned på 
Ligesom habitbukser er en uundværlig klassiker i garderoben, er jeans det naturligvis også. Jeans er det perfekte basisitem, der kan bruges på et væld af måder. 

Din basisgarderobe bør bestå af et par klassiske denimblå jeans, som du både kan style med skjorter, blazere, t-shirts og andet. De udgør den perfekte base i ethvert outfit, og udtrykket bestemmes af det, du sætter dem sammen med. Er du mere til den rå stil, så gå efter jeans med slid. 

Neutrale skjorter og t-shirts
Nu har vi været omkring de uundværlige benklæder i din basisgarderobe. Men der er naturligvis også nogle overdele, som du bare ikke kan undvære. 

Det gælder både for neutrale skjorter og t-shirts. Gode ensfarvede skjorter og t-shirts er altid et hit. Og de er anvendelige på et hav af måder – hvad enten det er til hverdag eller fest. Brug også gerne skjorte og t-shirt sammen. Med en t-shirt under en åben skjorte får du et afslappet look. Med skjorten kan du eksempelvis gøre dine jeans mere formelle, mens du med en enkel t-shirt kan give dine habitbukser et mere cool udtryk. 

Hvad skal du ellers have i din basisgarderobe?
Skønne underbukser til mænd i neutrale farver kommer du heller ikke udenom i din basisgarderobe. Underlaget skal være i orden – ellers kommer du aldrig til at føle dig helt tilpas i dit outfit. 

Gå efter underbukser i hvid, grå, navy eller sort, så du har en neutral base, hvis de bliver afsløret bag buksekanten. Et par underbukser i knaldrød eller skrigende grøn kan være sjove, men de sender sjældent et stilfuldt signal.

Send til en kollega

0.032