Gratis inspirationsseminar om performancebaseret rekruttering (Kbh.)

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
27. september 2017

27. september 2017

Udbuddet falder. Efterspørgslen stiger. Kandidaterne kræver mere og bliver i kortere tid. Bliv inspireret på hvordan du stadig kan lykkes med at få ansat de medarbejdere, du har behov for - og holder på dem!

Målgruppe: Byggebranchen og teknisk tunge virksomheder i industrien. Rekrutteringsansvarlig, Adm. Direktør, partner/ejer, HR-Chef.

Udfordringer med at tiltrække, rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere er der nok af. Og de sidste ti års udvikling indenfor jobportaler, hr-systemer og interaktive løsninger har endnu ikke løst problemerne.

Der er stadig mange virksomheder, der råber på kvalificeret arbejdskraft. Især de teknisk tunge vidensvirksomheder er udfordrede. Samtidig har det aldrig været lettere for virksomhedernes kernemedarbejdere at få nye jobtilbud. Eller bruge et jobtilbud som løftestang til bedre ansættelsesforhold i det nuværende job.

 Konkurrencen på arbejdsmarkedet om de tungere tekniske profiler virker næsten uoverkommelig, men på trods af store udfordringer, kan det sagtens lade sig gøre at rekruttere de medarbejdere, du har behov for.

Kom til inspirationsseminar hos mind og få svar på følgende:

  • Hvordan ser kandidatmarkedet ud i dag?
  • Hvorfor får jeg ikke ansøgninger fra "de rigtige"?
  • Hvordan aktiverer jeg de kandidater, der ikke læser annoncer?
  • Hvordan tiltrækker, rekrutterer og fastholder jeg de dygtigste kandidater?

Derudover får du 2-3 konkrete værktøjer, som du direkte kan tage med herfra og implementere i din egen rekrutteringsproces. Vi garanterer, at det vil løfte både mængden af kvalificerede ansøgere, og gøre det lettere for kandidaten at vælge dit job frem for alternativerne.

TILMELD DIG HER


Tid & sted:

København - Onsdag den 27. september kl. 14.00 - 16.00 hos mind - Office Hotel Valby, Høffdingsvej 34, 2500 Valby.

Praktiske informationer: 
Der serveres kaffe, vand, kage og frugt fra kl. 13.30, hvor der også er mulighed for at netværke med de andre deltagere. Selve inspirationsseminaret starter kl. 14.00.

Undervisningsadresse

Office Hotel Valby A/S, Høffdingsvej 34, 2500 Valby.

Send til en kollega

0.18