Mærkning af fødevarer - hvad må jeg skrive på etiketten?

Tilbydes
Oprettet
Udløber
19. april 2018

Eurofins Steins har igennem en årrække rådgivet detailbranchen og dens leverandører i forbindelse med mærkning af fødevarer. Vi kan støtte dig hele vejen fra udviklingen af et nyt produkt til kontrollen af produktet efter flere års markedsføring.

For mange kunder kan det være svært at udarbejde tekst til en fødevareetiket. Ud fra specifikationer eller anden information om et produkt, tilbyder Eurofins Steins at udarbejde teksten så den indeholder alle relevante informationer og er i overensstemmelse med lovgivningen. Når teksten er sat op i et artwork med et grafisk udtryk og illustrationer, foretager vi en korrekturlæsning af hele layoutet inden print af den endelige emballage. Vi udarbejder også mærkningstekst til sportsernæringsprodukter, kosttilskud og petfood.

Eurofins Steins rådgiver udenlandske og danske virksomheder om udformningen af oplysninger på etiketter og emballage til fødevarer, således at de lever op til de nationale lovkrav. Vi udfører legalitetskontrol af en label på et nyt eller et eksisterende produkt. Dette kan være for en leverandør som indgangskontrol før markedsføring af et produkt i et bestemt supermarked, eller det kan være for en importør som ekstern kontrol af produkter fra en udenlandsk producent.

Detailhandelen importerer mange udenlandske fødevarer. Oversættelse af en etiket til dansk resulterer ofte i mangelfulde og nogle gange vildledende informationer eller illustrationer. Vildledende oplysninger eller illustrationer kan resultere i et krav fra myndighederne om at ændre etiketten eller krav om at trække varen tilbage. Eurofins Steins rådgiver omkring risiko for vildledning og vurderer specifikke formuleringer eller illustrationer mht vildledning.

Læs mere her

Kontakt vores Rådgivningsafdeling for at høre mere om mærkning.
Udbyder
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Danmark

Simone Christiansen
Telefon: +45 41212308
Fax: +45 70224295


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.271