Sensoriske og kemiske analyser af bl.a. jomfru olivenolie

Tilbydes
Oprettet
Udløber
11. april 2018

Eurofins - Leverandør af sensoriske og kemiske analyser af jomfru olivenolie fra akkrediterede og godkendte laboratorier

Spiseolier og fedtstoffer kommer i et stort udvalg af varianter, typer og blandinger. Forbrugere og food service virksomheder efterspørger muligheder såsom koldpresset, raffineret, jomfru olivenolie, ekstra jomfru olivenolie og andre sorter, der opfylder forskellige ernæringsmæssige krav, kost og køkkener.

Fødevareproducenterne har brug for at sikre, at deres fedtstoffer testes og analyseres grundigt, for fuldt ud at videregive oplysninger om deres indhold, kvalitet og renhed til deres kunder og sikre sig mod bomolie.

Læs mere her

Kontakt Lars Rose-Hansen hvis du vil høre mere om vores analyser til bestemmelse af oliens art og kvalitet eller vores Rådgivningsafdeling for at høre mere om vores SAVE-systemet, som er et værktøj til at vurdere risikoen for fusk eller sjusk, og der afholdes løbende kurser for interesserede virksomheder.

 




Udbyder
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Danmark

Simone Christiansen
Telefon: +45 70224286
Fax: +45 70224295


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188