23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Service på varmeanlæg

Udløber
31. december 2035

Armatec's serviceafdeling både forebygger og helbreder

Trykekspansion- og vakuumafluftere: Vi foretager service og reparation af trykekspansioner samt vakuumafluftere af mærkerne Reflex, Pneumatex og Flamco.

Rensning af varmevekslere og brugsvandsvekslere: Selv korrekt dimensionerede brugsvandsvekslere kalker til efter en periode. Lad Armatec’s erfarne teknikere stå for rensningen af dine vekslere, med samtidig rensning af dine filtre og service af din ekspansionsbeholder.

Varmeanlæg via internettet: Armatec tilbyder at udskifte din eksisterende regulator til en Danfoss ECL 310 regulator, som gør det muligt at styre dit varmeanlæg fra internettet via PC eller app til smartphone/tablet, hvilket vil skabe det rette overblik. Vi tilbyder ligeledes en internetopkobling til Danfoss ECL regulator (hvis der ikke er internetopkobling i varmecentralen i forvejen).

Serviceaftale på varmeanlæg: Det er muligt at lave en fast serviceaftale med Armatec og der er store penge at spare, når varmeanlægget fungerer optimalt. Få holdt øje med din varmeinstallation af Armatec's kompetente teknikere. Slut med dårlig fjernvarmekøling, luftproblemer og manglende varme og varmt vand.

Vores servicechef Michael Ottesen, sidder klar til at hjælpe dig og kan rådgive om en passende løsning til netop din installation. Du kan ringe til Michael på tlf. 46 96 00 00 eller sende en mail til mo@armatec.dk.

____________________________________________________________________
   
KONTAKT VORES SERVICEAFDELING – DET BETALER SIG!
____________________________________________________________________

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Send til en kollega

0.047