23948sdkhjf
Del siden

SMVdanmark

SMVdanmark er den eneste danske hovederhvervsorganisation, der alene kæmper for de små og mellemstore virksomheder, SMV'erne.

SMVdanmark er en moderne interesseorganisation med en lang historie. Siden 1879 har SMVdanmark været et interesse- og arbejdsfællesskab, hvor virksomheder og organisationer har arbejdet sammen for at sikre Danmarks små og mellemstore virksomheder de bedste betingelser for at drive virksomhed - hver dag.

Alsidigt fællesskab
SMVdanmark er i dag en paraplyorganisation for knap 80 brancheorganisationer og lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger samt flere hundrede enkeltvirksomheder. Samlet repræsenterer SMVdanmark knapt 20.000 små og mellemstore virksomheder inden for bl.a. byggeri, industri og service.
 

Toner rent SMV-flag
SMVdanmark er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende varetager SMV’ernes interesser. Krisen har tydeliggjort, at store virksomheder og globale koncerner ikke altid har de samme ønsker, behov og ideer som SMV'erne. Derfor arbejder SMVdanmark med de aktuelle politiske sager og komplekse langsigtede problemstillinger, der er vigtige for grundstammen i Danmarks erhvervsliv, de små og mellemstore virksomheder. 

Tilmeld Vores nyhedsbrev her 

SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 København S
Danmark
CVR nummer: DK19519414
P nummer: 1002997380
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063