23948sdkhjf
Del siden

NOS A/S

NOS A/S er en af Danmarks førende grossist- og produktionsvirksomheder indenfor løftgrej, til brancher som Industri & Byggeri, Olie & Gas, Marine og Vindenergi.

Vores dygtige medarbejdere og deres faglige kompetencer kommer vores kunder til gode, dels ved rådgivning og montering af nyindkøbt udstyr, samt ved vedligehold af eksisterende udstyr. Vi har et meget bredt program og kan tilbyde næsten alt indenfor f.eks.:

Se eventuelt mere om det brede produktprogram i vores katalog: NOS A/S - Katalog

 
Kompetent partner på lovpligtigt eftersyn 

En serviceaftale med NOS A/S er en tillidssag – vores kompetente medarbejdere sørger for at holde kundernes udstyr ved lige, selvfølgelig efter gældende lovgivninger. En lang række af løfte- og surringsgrej, løfteåg mv. er underlagt årlige lovpligtige eftersyn minimum hver 12. måned. Kravet er fastsat i Arbejdstilsynets bekendtgørelse 1101 af 14. december 1992 om hejseredskaber og spil § 22, § 23 og §24.

NOS A/S har siden 2019 været autoriseret af Søfartsstyrelsen til at lave eftersyn på hejsemidler og lossegrej – kompetent person kategori B.

Når vi laver eftersyn, bliver grejet testet om det lever op til Søfartsstyrelsens krav og Arbejdstilsynets gældende regler.

Efter hvert eftersyn bliver det godkendte udstyr forsynet med skilte, mærkater eller farvekodet, hvad end der måtte være kravet til det enkelte produkt eller branche. Dette gør det muligt at se, hvornår udstyret er godkendt, og endvidere vil vores klienter få adgang til vores CERTNOS-database, hvor de individuelle certifikater vil være tilgængelige.

Vi tilbyder individuelle service aftaler, der sikrer, at alle lovpligtige eftersyn foretages rettidigt og korrekt, herunder også belastningsprøver af kraner, så man undgår uheldige overraskelser.

Vil du vide mere om lovpligtige eftersyn og vores påmindelses-service – så klik her

Vi er medlem af Kranbranchen.

24 timers service – 365 dage om året

Vi har fokus på vore kunder, vi ved, hvor vigtigt det er at holde driften kørende, og minimere antallet af stop, så uden for normal åbningstid ring blot på tlf. 76697070

NOS A/S
Overholm 7
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK32291317
P nummer: 1015402969
11
AAA
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.094