DS Stålprofil A/S

Tag- og facadebeklædning
DS Stålprofil har mere end 45 års erfaring indenfor tag- og facadeprofiler i stål, Vi leverer et bredt sortiment af både standardprodukter og skræddersyede løsninger til alle former for byggeri – fra store industribygninger til landbrugsbyggeri, administrationsbygninger, boligblokke og enfamilieshuse. 

Kombinationen af branchens bredeste produktprogram og moderne produktionsfaciliteter, krydret med en innovativ tankegang og stor byggeteknisk indsigt, gør DS Stålprofil A/S til en af Danmarks absolut førende producenter af tyndpladestål til tag- og facadebeklædning. 

Kompetencer der flytter grænser
DS Stålprofil A/S leverer et bredt designprogram indenfor stærke tag- og facadeløsninger til en attraktiv pris. De lette konstruktioner giver frihed til at tænke utraditionelt, hvad enten opgaven går ud på at bygge nyt eller at renovere en eksisterende bygning. Spændende profiler, flotte farver og et omfattende program af komplementerende tilbehør giver bygherrer, arkitekter og håndværkere mulighed for at skabe kreative løsninger. 

Med et stærkt og kompetent hold af medarbejdere er DS Stålprofil A/S således kompetent indenfor stort set alle typer byggeri. Via vores tegnestue og statiske afdeling er vi i stand til at servicere og rådgive alle kunder på et professionelt niveau. 

DS Stålprofil A/S er derfor din seriøse og professionelle samarbejdspartner, når det gælder alle former for byggeri.

Du bydes hermed velkommen til en verden af muligheder.

Leverandør-kompetencer

Fakta om DS Stålprofil A/S

Adresse
DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 96572828

Fax: +45 96572838

CVR nummer: DK25130944

P nummer: 1007339956

Ansatte: 70

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Thomas L. Rasmussen Thomas L. Rasmussen
Stilling: Adm. direktør - CEO
Direkte telefon: +45 96 57 28 24

Send til en kollega

0.153