23948sdkhjf

Esvagt angriber USA: Indgår joint venture med stort rederi

Esvagt har længe haft USA i kikkerten. Nu sker der endelig noget

Amerikanske Crowley og danske Esvagt offentliggjorde i dag et joint venture og planer om at tilbyde specialbyggede og Jones Act-overensstemmende skibe for at understøtte det voksende offshore vindmarked i USA.

I overensstemmelse med kravene fra det amerikanske Jones Act vil Crowley eje og operere skibene igennem deres amerikanske søfolk, mens Crowley og Esvagt vil deles om det finansielle i partnerskab. Esvagt vil bidrage med teknisk viden omkring design, bygning og operation af disse skibe. 

Partnerskabet vil udvikle og levere dets første vindskib, som vil sejle under amerikansk flag, og gør sig nu klar til at fremrykke udviklingen af vindparker ved direkte at adressere manglen på skibskapacitet.

Tidligere i år oprettede Crowley en ny afdeling, New Energy, som strategisk fokuserer på diverse services, der skal understøtte de voksende energisektorer i USA og nærliggende regioner. 

Jacksonville-baserede Crowley Holdings Inc., er et holdingselskab i den 129-årige Crowley Maritime Corporation, og er et privatejet familie- og medarbejderejet selskab, der leverer logistik-, regerings-, hav- og energiløsninger. 

Læs mere på www.sofart.dk i morgen, hvor vi interviewer Esvagt-topchef Peter Lytzen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094