23948sdkhjf

Rømø-Sild-færger skifter farve

Det kan ligne, at den ene færge, der sejler mellem Rømø og den tyske ø Sild, har iklædt sig de dansk farver. Men skindet bedrager.

Færgernes kendte blå-hvide design er ved at blive afløst af en ny, rød-hvid kombination med en springende delfin som logo. Det sker, fordi navn, logo og farver skal ligne de andre færger, som drives af den flensborgske reder.

Færgen RömöExpress har som den første af to skiftet farve og design. SyltExpress følger efter først i det nye år, skriver JydskeVestkysten.

Bag forbindelsen Rømø-Sild står efter den aktuelle navnetilpasning ’FRS Syltfähre GmbH & Co. KG’. Selskabet er en del af rederiet Förde Reederei Seetouristik, FRS Group, med hovedsæde i Flensborg.

Ny norsk færge skifter farve først

De seneste år har færgen SyltExpress i pendulfart årligt transporteret 150.000 køretøjer og 400.000 passagerer mellem Rømø og Sild.

En støt voksende interesse for forbindelsen resulterede i, at rederiet i 2019 med en investering på cirka 75 millioner kroner købte færgen RömöExpress. 

Den nye færge, som nu er rød/hvid, og som blev købt ind fra Norge, har plads til 127 personbiler og 399 passagerer, og er dermed noget større end SyltExpress, der har plads til 80 personbiler og 599 passagerer.

Kilde: https://jv.dk/artikel/nyt-design-p%C3%A5...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095