23948sdkhjf

40 år i front for Marstal Søfartsmuseum

Erik Kromann, 74 år, kunne 1. april fejre 40-års jubilæum som leder af Marstal Søfartsmuseum. Han er lidt af en institution i den danske søfartshistorie som formidler, museumsmand, forfatter og ildsjæl med basen og udgangspunktet fra et af de vigtigste arnesteder for dansk søfart, Ærø og Marstal.

- Det blev en meget stille fejring af jubilaren på grund af sundhedssituationen i landet, men han blev så vidt vides vartet godt op fra morgenstunden hjemme hos Benthe med rundstykker og Rigabalsam inden tiltørning på museet. Her var der vist også fejring ved 10-kaffen, selv om antallet af gratulanter var begrænset til, hvad der kunne være i messen, når der nu skal være en til to meter mellem personer.

- Vi fra bestyrelsen havde tilsagt ham at møde op på Eriksens Plads neden for Søfartsmuseet klokken 17 for (som undskyldning) at diskutere resultatet af Slots- og Kulturstyrelsens nyligt afholdte audit, og han mødte selvfølgelig op som ønsket. Den flotte kvalitets-vurdering fik ikke mange ord, men da der var masser af plads ude i det fri til at holde afstand kunne vi alle ti fremmødte ønske Erik Kromann hjertelig tillykke med jubilæet og skåle i fem-sjussen, fortæller Sven Leerskov Mathiesen, der sidder med i bestyrelsen bag Marstal Søfartsmuseum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109