23948sdkhjf

Tuco udvider Pro Zero-programmet

Ny P-top konfiguration med en beskyttende fuldbredde styrekonsol med fuld forrude og lukket tag

Tuco Marine Group supplerer nu sin serie af carbon fiberbaserede Pro Zero-både med en ny Pro Zero 9,3 meter P-top model. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Markedet for professionelle arbejdsbåde er højt specialiseret - et område, hvor fordelene ved det vægtoptimerede Pro Zero-koncept kan gøre en forskel og skubbe til standarderne for effektivitet. Pro Zero 9,3-meter P-top er udviklet med pålidelighed og fleksibilitet i tankerne. Det betyder, at designet kan tilpasses efter kundens krav.

Den lave vægt, med det semi-åbne design resulterer i en hurtigere arbejdsbåd, der har et større driftsområde og længere rækkevidde. P-toppen har en beskyttende P-top konsol løsning og fleksible siddepladser, der kan rumme op til 12 passagerer eller en fuld dækslast.

Den første nye P-top i Pro Zero-linjen er den 9,3 meter lange P-top med to-udenbordsmotorer, også waterjets eller Z-driv fremdrivningssystemer er tilgængelige på modellen. Båden leveres i en speciel P-top konfiguration med en beskyttende fuldbredde styrekonsol med fuld forrude og lukket tag. Siderne og bagsiden af P-toppen kan lukkes med lærredssider.

Tuco har arbejdet tæt sammen med kommende brugere i designet for at sikre, at den nye design, layout og funktionalitetsprofil opfylder kravene til semi-åbne og fleksible både i et voksende arbejdsbådsmarked. Den 9,3 meter lange P-top vil snart blive fulgt af varianter i forskellige størrelser. En 7,99 og en 10,5 meter version er på vej.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096