23948sdkhjf

Danish Maritime Fair indgår aftale med Bella Center

Rettelse: Det fremgik oprindeligt af denne artikel, at bruddet mellem Jakob le Fevre og Maritime Danmark skete efter skuffende besøgstal i 2018. Det er ikke korrekt, da bruddet skete allerede i 2016. Søfart beklager fejlen. 

Efter skuffende besøgstal i 2018 har arrangørerne bag Danish Maritime Fair nu indgået en aftale med Bella Center om at lægger lokaler til messen, når den bliver afholdt i 2020 og 2022.

I den forbindelse vil Bella Center stå for salgsarbejdet og projekthåndtering, imens Maritime Danmark, der har stået bag messen fire gange siden 2014, vil stå for at markedsføre arrangementerne i ind- og udland. 

Læs også: Besøg af Danish Maritime Fair skuffede

- Med en flerårig kontrakt om udvikling og organisering af Danish Maritime Fair er vi overbeviste om, at projektet er på rette spor, så vi kan fokusere på at samarbejde om at udvikle messen videre endnu, siger Rene Wittendorf, adm. direktør i mediegruppen Maritime Denmark og initiativtager til Danish Maritime Fair, i en pressemeddelelse.

Heraf fremgår det også, at arrangørerne arbejder på at sammensætte et program af møder, konference og workshops i forbindelse med messen.

- Vi ved af erfaring, at både danske og udenlandske maritime organisatinoer er interesserede i at komme til København for at vise deres produkter og kompentencer frem for et internationalt publikum, siger Martin Uhlenfeldt, partner i mediegruppen Maritime Denmark, i pressemeddelelsen.

Som Søfart tidligere har skrevet, sluttede samarbejdet mellem den tidligere partner og salgschef Jakob le Fevre og Danish Maritime Fair efter et uskønt forløb i 2016. Jakob le Fevre gik i stedet i gang med at lave en konkurrerende messe i Øksnehallen under navnet Copenhagen Shipping Summit.

Læs også: Danish Maritime Fair til udbryder: Vi holder øje med dig

Første udgave skulle have været i 2019, men er blevet aflyst på grund af utilstrækkelig opbakning fra branchen.

- Overordnet set er Copenhagen Shipping Summit et rigtig godt projekt, med gode konferencesessioner, et godt layout på udstillingen og et super socialt arrangement i Tivoli. Vi må bare konstatere, at timingen ikke har været optimal og at vi har brug for mere tid for at få den fornødne opbakning fra branchen, har Jakob le Fevre tidligere forklaret til Søfart.

Læs også: Copenhagen Shipping Summit er blevet aflyst

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084