23948sdkhjf

Medie: Celsius køber fire skibe af Kirk-familien

Fire produkttankere har skiftet hænder fra Kirk Kapital til Celsius Shipping, som dermed gør sin entre i produkttank, skriver Tradewinds.

Få uger efter, at Kirk Kapital annoncerede sin exit fra shipping efter et stort tab i 2017, har Lego-arvingernes investeringsselskab afhændet de sidste fire skibe i flåden.

Det skriver Tradewinds

De fire skibe er produkttankerne 'Gunhild Kirk' (fra 2009) på 50.000 t.dv., 'Christina Kirk' (fra 2010) på 53.000 t.dv. samt søsterskibene 'Marie Kirk' and 'Edith Kirk' (begge fra 2004) på 37.200 t.dv.

Der er ikke forlydender om priserne på skibene, hverken den påståede køber eller sælger har bekræftet transaktionen over for Tradewinds. Vesselsvalue vurderer dog firkløveret til en værdi på lige under 57 mio. dollar.

Med handlen går Hellerup-baserede Celsius Shipping med Jeppe Jensen som adm. direktør ind i sit femte forretningsområde. Celsius er allerede aktiv i container, LPG, kemikalietank og tørlast, hvor rederiet begyndte at gøre sig bemærket i 2016 ved at købe skibe op i det meget lave marked. 

Som Søfart tidligere har beskrevet, vil rygter i markedet vide, at Kirk Kapital i slutningen af april solgte produktankskibene 'Anja Kirk' og 'Marianne Kirk' til Norden. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102