23948sdkhjf

Hans Buch sætter ny mand i spidsen for marine

Den maritime underleverandør Hans Buch har ansat Palle Wredstrøm som ny divisionschef.

Palle Wredstrøm er per 1. april tiltrådt i rollen som divisionschef for marineafdelingen hos Hans Buch A/S. 

Hans Buch fortæller i en pressemeddelelse, at den nye divisionschef får det overordnede ansvar for at udvikle salget og den tilhørende service samt produkt- og kundeportefølje i forretningsområderne marine, meteorologi og jernbane.

Palle Wredstrøm har en fortid som maskinmester hos A.P. Møller, og senere blev han løjtnant i Søværnet. Siden da har han desuden taget en diplomuddannelse i business management fra CBS og en lederuddannelse i salg og marketing fra Ashridge i England.

Igennem årene har Palle Wredstrøm varetaget forskellige roller både i Danmark og internationalt inden for den maritime industri. Han har blandt andre været forbi Alfa Laval Marine & Diesel, Hamworthy, Maersk Maritime Technology, og senest haft en position som Head of New Building and Upgrade Business hos ABB Turbo Scandinavia.

 - Vi er overbeviste om, at Palle vil kunne udvikle Hans Buch Marine og skabe varige forbedringer for både kunder, leverandører og medarbejdere, siger Henriette Olsen, adm. direktør for Hans Buch A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125