23948sdkhjf

Kurt Skov jubler over politisk aftale

En politisk aftale om hindre unfair konkurrence fra offentlige virksomheder glæder Blue Waters stifter, der har følt sig presset af Lindø Port i Odense.

Regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet er blevet enige om en aftale, der skal sikre private virksomheder mod konkurrence fra offentlige virksomheder. 

Det vækker stor begejstring i Blue Water. Her beskylder stifter Kurt Skov den kommunalt ejede Lindø Port of Odense for at gå i direkte konkurrence med Blue Water på eksempelvis lastning af skibe. Det skriver Jyske Vestkysten

- Jeg bliver helt hidsig, selvom jeg er 71 år. Virksomhedsejere har brugt mange penge på at bygge en virksomhed op, og det skal man ikke komme og konkurrere mod med offentlige midler, siger han til Jyske Vestkysten.

Han kalder den nye aftale, som gør det nemmere for private virksomheder at klage, hvis de føler sig udsat for offentlig konkurrence, for "utrolig positiv." 

Kurt Skov har fået medhold i en klage over Lindø Port of Odense i trafikstyrelsen, og har nu rejst en erstatningssag i Sø- og Handelsretten.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109