23948sdkhjf

Monjasa opretter ny trader-uddannelse

Gennem en ny to-årig uddannelse vil Monjasa klæde sig selv og fremtidens bunker-tradere på til at håndtere det stadigt mere komplekse forretningsområde.

En stadigt mere krævende og kompleks bunker-branche kræver handling. Derfor har Monjasa nu oprettet en ny to-årig uddannelse, der skal klæde nye bunker-tradere på til fremtiden.

- Som del af en survival-of-the-fittest-branche er nøglen for os at skærpe vores konkurrenceevne og tilpasse os verden omkring os, siger Monjasas gruppe-COO Svend Mølholt.

Han forklarer, at tilpasning til nye industristandarder og dokumenteret kvalitet i bunkeroperationer allerede har ført til nye digitale arbejdsgange, og at det derfor er passende at investere i en mere grundig uddannelsesmæssig og kulturel ballast til nye tradere.

Uddannelsen foregår i samarbejde med Danske Rederier, og den henvender sig både til danske og udenlandske studerende.

En del af uddannelsen er et rotationsforløb, hvor de studerende vil komme rundt på Monjasas kontorer i Panama, Dubai og Singapore, så de studerende kan få en bedre forståelse for lokale kulturer og de stadigt mere komplekse og regulerede bunkermarkeder. Men også for at tiltrække flere talentfulde unge.

- Hidtil har vores skoling af unge kandidater været fokuseret på aktiviteter på lokale kontorer. Nu er tiden inde til at tilbyde en mere attraktiv uddannelsespakke til de nye generationer, der forfølger globale karrierer inden for olie og skibsfart, siger Monjasas HR-chef Tracy Palm.

Monjasa har døbt det to-årige forløb Most (Monjasa Oil & Shipping Trainee), og undervejs vil de studerende også komme igennem The Commercial Shipping Program, som afholdes af Danish Shipping Academy. Her vil de få en bred indføring i branchen.

Forventningen er at optage fem til syv studerende i år. Der er ansøgningsfrist i april. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094