23948sdkhjf

Maersk Installer lægger sidste hånd på første opgave

Det første skib i Maersk Supply's nye Stingray-klasse, Maersk Installer, har nu fuldført sin første opgave ud for Indiens østkyst.

Det avancerede udstyr på Maersk Supply Services nye SSV, Maersk Installer, var i brug, da nybygningen udførte sin første opgave.

Det skriver Maersk Supply Services i en pressemeddelelse.

Efter levering fra det kinesiske Dalian-værft i november stødte Maersk Installer til Vashishta-projektet ud for den indiske østkyst i januar 2018. Har blev der gjort brug af DP3-udstyret, som hjalp med at holde skibets position, imens 400t-kranen med AHC-funktion, der kompenserer for skibets bevægelser, bidrog til montering af rigid jumpers, der lidt forsimplet kan beskrives som rørføring ved havbunden.

Vashishta-projektet er en del af et større offshoreprojekt, som bliver ledet af Indiens største selskab inden for udvinding af olie og gas, Oil & Natural Gas Corporation.

- Projektet er en vigtig milepæl for Maersk Supply Services, da det er den første mulighed for at vise Stingrays' nye formåen, siger David Lofthouse, kommerciel chef for Asien og Stillehavet, i pressemeddelelsen.

Maersk Installer er det første af fire SSV'ere (subsea supply vessel) i Stingray-serien, som er Maersk Supply Services første skibe med DP3. Altså med et ekstra lag af sikkerhed – eller redundans – oven på DP2, der er standard på alle offshoreskibe, som opererer tæt op ad offshore-installationer.

Læs også: Stingray skal kunne blive på sin position næsten uanset hvad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094