23948sdkhjf

Esvagts næste ERRV søsat

Se Esvagts nyeste respons og redningsfartøj blive søsat

Esvagts kommende ERRV (Emergency Response and Rescue Vessel) er nu blevet sat i søen ved Cemre Shipyard i Tyrkiet. Se video i bunden af artiklen.

Nu venter yderligere tre måneders arbejde på værftet, før det 82 meter lange skib kan sætte kursen mod Esbjerg og 12 års kontrakt på Syd Arne-feltet.

- Der er konstant cirka 170 mand i arbejde ombord nu, hvor den største enkeltopgave er installationen af det brændstofoptimerende Blue Drive-system, siger John Laustsen, project director i Esvagt. 

’H-053’ bliver blandt de største og mest moderne ERRVere  i Esvagts flåde. Charteren for de næste 12 år med Hess på Syd Arne-feltet indeholder nye opgaver. 

Esvagt har serviceret Hess på Syd Arne de seneste 17 år med stand by-skib, forsyningsskib og med opkobling til tankskibe. Fremover skal rederiet ydermere levere service, vedligehold og inspektion af slangesystemet. Desuden vil det nye Errv gøre det muligt at servicere arbejdet på de ubemandede platforme i områdetm hvilket som hidtil har været varetaget af specialskibe.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093