23948sdkhjf

Maersk Supply Service sender ny Starfish til Australien

Kontakt med australske Quadrant Energy sender de to første fartøjer i Maersk Supply Services Starfish-serie på opgave sammen

‘Mærsk Master’, den første i Maersk Supply Services (MSS) nye Starfish-serie af ankerhåndteringsfartøjer, skal på arbejde ved Australien. Sammen med ’Mærsk Mariner’, det andet fartøj i serien, gælder det en opgave for Qyadrant Energy, som MSS har vundet en kontrakt for. Det oplyser MSS i en pressemeddelelse. 

Begge fartøjer vil blive sat ind på Quadrant Energys Phoenix South og Van Gogh borekampagner, der i udgangspunktet omfatter tre brønde og løber over 150-200 dage. Opgaven begynder til marts.

FAKTA – ’Mærsk Master’ 
OWGW2, København 
Længde o.a.: 95,0 m 
Længde b.p.: 84,9 m 
Bruttotonnage: 10.181 
Nettotonnage: 3.034 
Pæletræk: 230 tons

- Det glæder os, at vores to nybyggede Starfish-fartøjer, ’Mærsk Master’ og ’Mærsk Mariner’, arbejder sammen på dette program, siger David Lofthouse, MSS’ head of commercial Asia-Pacific. 

Fra Australien og Nordsøen
’Mærsk Mariner’ blev leveret den 6. juli sidste år og har siden været på kontrakt for det australske energiselskab Woodside Energy. 

’Mærsk Master’, blev efter leveringen i marts 2017 positioneret i spotmarkedet i Nordsøen med base fra skotske Montrose. Fartøjet var den første nybygning i rederiets seks-skibs store ordre af Starfish-klassen af 10.100 BT store ankerhåndteringsfartøjer hos Kleven Verft i Norge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093