23948sdkhjf

Endofa-ansatte hentet til nyt bunkerselskab

PSTV Energy et datterselskab under Bunker Holding har hyret hovedparten af de ansatte fra bunkerselskabet Endofas afviklede Dubai-afdeling. Det bekræfter administrerende direktør i Bunker Holding, Keld R. Demant, overfor ShippingWatch. 

- Det er min opfattelse, at man i Endofa havde en fælles vurdering af, at der ikke var basis for at drive forretningen videre i sin nuværende form. Derfor valgte vi at etablere et nyt setup i Dubai med Mads Uldall Borggaard (tidligere chef for Endofas kontor i Dubai, red.) som leder, hvor han beskæftiger sig med det samme, som han har gjort dygtigt i Endofa. Blot i et andet regi i dag, siger Keld R. Demant til ShippingWatch.

PSTV Energy skal drive cargo trading, hvor selskabet forsyner andre leverandører med bunkerolie. 

Nødvendigt at skære til
Endofa har sagt farvel til flere medarbejdere, herunder finansdirektør Torben Okkels og chefen for kontoret i Dubai, Mads Uldall Borggaard, samt lukket hovedkontoret i København og indstiller sin back-to-back-forretning samt større handelsaktiviteter. Alt sammen for at rette op på forretningen. 

Læs mere: Dansk bunkerselskab skærer forretningen til

Fremover vil Endofas aktiviteter være fysisk levering af bunkerolie i flere steder i Vestafrika samt Mellemamerika, Rumænien og Nice. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094