23948sdkhjf

Hempel vil bygge 11.000 kvadratmeter i Lyngby

Nyt kontorbyggeri og testcenter er på tegnebrættet ved Hempels hovedkvarter

Kort før årsskiftet underskrev Hempel og Lyngby-Taarbæk Kommune en aftale, der gør malingproducenten til ny ejer af en 12.000 kvadratmeter stor byggegrund mellem Lundtoftegårdsvej og Helsingørmotorvejen – lige over for Hempels eksisterende domicil.

Handlen baner vej for en større investering i et nyt ”Hempel Campus” med kontorer og laboratorier. Første fase – som igangsættes, når lokalplanen er vedtaget – omfatter et kontorhus og et testcenter på tilsammen knap 11.000 etagemeter, der skal opføres på den nordlige del af grunden.

- Et element i vores vækststrategi er at fokusere på og investere i innovation, viden, ny teknologi, forskning og samarbejde med førende universiteter og forskere. Som en global virksomhed med en ambitiøs vækststrategi er det vigtigt at sikre langsigtet vækst og udvikling, men også at udvikle fremtidens produkter og services. Med Hempel Campus investerer vi i vores fremtid, siger administrerende direktør Henrik Andersen i en pressemeddelelse.

Det forventes, at det kommende Hempel Campus kommer til at beskæftige cirka 200 ansatte, hvoraf en fjerdedel vil være udenlandske forskere. Nærheden til DTU er således afgørende for placeringen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125