23948sdkhjf

Shipping.dk køber op i Danmark og Spanien

Befragtningsselskabet WaterWay Chartering og en stor portion af et iberisk datterselskab skifter ejer

Shipping.dk Chartering, som er en del af shipping- og logistikvirksomheden Shipping.dk, overtager pr. 1. januar 2018 befragtningsselskabet WaterWay Chartering i Middelfart samt 40 procent andel af WaterWay Iberia.

Med købet udbygger Shipping.dk sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for agentur og befragtning, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Det har længe været Shipping.dk´s ønske at udbygge og styrke vores befragtningsaktiviteter, og vi er derfor utrolig glade for, at WaterWay Chartering nu bliver en del af Shipping Gruppen, siger Lars Jespersen, administrerende direktør i Shipping.dk, om købet af WaterWay Chartering.

Medejere vender "hjem"
WaterWay Chartering har rødder i det maritime Danmark, hvor agentur og befragtning i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

Selskabet blev stiftet i 2004 af Thomas G. Frederiksen, som i dag ejer selskabet sammen med de to partnere Jens Madsen og Rasmus Rønne. Jens og Rasmus har tidligere været ansat i Shipping.dk, så der er tale om et gensyn, når de vender ”hjem”. 

WaterWay Iberia blev stiftet i 2013 af de 3 ejere i Waterway Chartering sammen med den spanske shippingmand Luis Chao, hvor aktiviteten består af agency og stevedoring i hele Spanien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094