23948sdkhjf

En Mærsk-ansat død efter ulykke på boreplatform

OPDATERET: En af de to ansatte, som i helikopter blev fragtet væk fra en boreplatform i Nordsøen efter en ulykke, er afgået ved døden

To ansatte ved Maersk Drilling har torsdag været i en ulykke på olieboreplatformen 'Maersk Interceptor' i Tambar-feltet i Nordsøen. Ulykken skete klokken 12.10. Det skriver Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

Nu bekræfter selskabet, at den ene af de to er afgået ved døden. Der er tale om en norsk statsborger. Familien til den ansatte er blevet informeret, oplyser Maersk Drilling endvidere og tilføjer, at de ansatte og deres familier er blevet tilbud krisehjælp.

Den anden tilskadekomne Maersk-medarbejeder modtager lægehjælp, og hans tilstand er ikke kritisk.

Ulykkerne på platformen
Den ene af de to ansatte faldt i havet. Vedkommende blev fragtet væk fra boreplatformen af en redningshelikopter og modtog akut lægehjælp. Den anden ansatte blev først behandlet på stedet og blev senere fløjet til behandling med en anden helikopter.

Ifølge den norske avis Stavanger Aftenblad fik den ansatte en genstand ned over sig.

Boreplatformen udfører i øjeblikket arbejde for selskabet Aker BP.

- En person faldt i havet og blev samlet op af en båd ved boreplatformen. Der arbejdes nu på at bringe de to involverede i land, og vi har indført alle mulige ressourcer for at passe på de to, men jeg kan ikke sige noget om deres tilstand lige nu, siger pressechef i Aker BP Ole Johan Faret.

/ritzau/

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11