23948sdkhjf

Shipserv udvider i Grækenland

Philip Uhrskov Nielsen skal styrke Shipservs position i Grækenland og Sydeuropa

Shipserv, en af de største digitale indkøbsplatform for den maritime industri, åbner nyt kontor i Grækenland. Det oplyser ShipServ i en pressemeddelelse.

Samtidig udpeger selskabet c (Europa, Mellemøsten og Afrika). Han får ansvaret for at opbygge relationer til redere og operatører, primært i Grækenland og Sydeuropa.

- Philip slutter sig til Shipserv på et vigtigt tidspunkt, hvor vi arbejder på at fortsætte vores vækstkurve, da vigtigheden af digitalisering går op for flere virksomheder, siger Carsten Schmidt, Shipserves head of sales EMEA.

Om sin nye rolle og mulighederne i området siger Philip Uhrskov Nielsen:

- Græske shippingselskaber er kendt for hurtigt at tilpasse sig til ændringer i markedet, specielt i forhold til køb og salg af skibe, hvilket har gjort dem i stand til at dominere markedet. I takt med at drivkræfterne for at effektivisere og reducere omkostninger bliver vigtigere, styrkes deres entreprenørånd yderligere ved, at de tager den digitale transformation til sig for at opnå konkurrencefordele.

Philip Uhrskov Nielsen har seneste været hos softwareselskabet EXUS og før det diagnostikselskabet Alere. Han var endvidere med til at starte et af de første digitale marketingselskaber i Grækenland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109