23948sdkhjf

RAL henter ny finansdirektør i Dubai

Royal Arctic Line har fundet sin nye CFO hos Damco

Royal Arctic Line (RAL) har ansat 37-årige Peter Christoffersen som underdirektør, CFO. Han starter den 1. december 2017. Det skriver RAL i en pressemeddelelse.

Peter Christiffersen tager nu turen til Nuuk fra Dubai, hvor han har været projektansvarlig for automatisering af kommercielle og operationelle processer for Indien, Mellemøsten og Afrika regionen i det Mærsk-ejede logistikselskab Damco.

- Vi har en stor og spændende opgave i Royal Arctic Line i at fremtidssikre transportløsningen for til og fra og i Grønland. Det skaber store forandringer og et stærkt pres på vore omkostninger. Peter bringer en solid erfaring med sig fra ledelse under store forandringer i en transport og logistik sammenhæng, hvor der samtidig stilles krav om, at styringsværktøjer og processer skal forbedres, siger RALs CEO, Verner Hammeken.

Peter Christoffersen startede sin karriere i A. P. Møller-Mærsk i 2005. Efter trainee perioden havde han kommercielle, strategiske, regnskabsmæssige funktioner i Afrika, København, Haag og Dubai, med en stor vægt på optimering, performance og kontrolprocesser samt formalisering af regnskabsrapportering.

Han er er uddannet cand. oecon fra CBS og har suppleret sin uddannelse projektledelse og procesoptimering.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125