23948sdkhjf

Esvagt blandt de største i Storbritannien

Rederiet har nu 14 skibe på kontrakt i den britiske del af Nordsøen

Næsten hvert tredje skib i Esvagts flåde er i dag engageret i den britiske del af Nordsøen. Det skriver rederiet i en pressemeddelelse.

Senest har Esvagt sikret ’Esvagt Cobra’ kontrakt med Petrofac Facilities Management Limited på Kittiwake-feltet i Storbritannien sektor; fra midten af oktober og to år frem med option på yderligere et år. En langtidskontrakt i det vigtige produktionssegment.

- Det er en målrettet indsats for at opbygge Esvagts tilstedeværelse på det britiske marked, som nu har båret frugt og understøtter vores overordnede strategi om at tage markedsandele i UK, siger Søren Karas, Chief Commercial Officer hos Esvagt.

Oppe på 14 skibe
Storbritannien er verdens største standby-marked og strategisk vigtigt for Esvagt. Indsatsen for at øge markedsandele har betydet, at Esvagt er gået fra en meget beskeden tilstedeværelse til at have 14 skibe i Storbritannien, et Esvagt-kontor på havnen i Aberdeen og mod på fortsat vækst: 

- Den britiske del af Nordsøen er særdeles aktiv med mange stærke aktører og en knivskarp konkurrence, siger Chartering Manager Jens Bagger og tilskriver succesen fokus på selskabets sæelige kompetencer.

Med 14 skibe er Esvagt ifølge eget udsagn den 3. største selvstændige operatør på det britiske marked (CNS).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093