23948sdkhjf

Yderligere to rig-ordrer til Maersk Drilling

Mere arbejde i Nordsøen til ’Maersk Resolve’ og ’Maerks Resolute’

Maersk Drilling er blevet tildelt to kontraktforlængelser i Nordsøen på anslået 105 dage. Begge rigge, ’Maersk Resolve’ og ’Maerks Resolute’ blev for nyligt reaktiveret fra warm-stacking.

Det oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

- Det glæder mig, at vores ydelser er blevet taget vil imod af Wintershall Noordzee B.V. samt Petrogas E&P Netherlands, siger Maersk Drillings CCO, Lars Østergaard, og fremhæver det – i hans optik – glædelige ved, at der er tale om nye kunderelationer. 

90 dages ekstra arbejde til 'Maersk Resolve'
Jack-up riggen ’Maersk Resolve’ har fået forlænget arbejder for Wintershall Noordzee
på boring af en tredje brønd i det igangværende område i Nordsøen.

Boringen skal fortages i hollandsk sektor, og arbejdet omfatter boring, potentielt test samt afsluttende arbejder. 

’Maersk Resolve’ er pt i gang med at bore den første brønd i britisk sektor på kontrakt for Wintershall. Snart flyttes riggen videre til hollandsk sektor, hvor den anden brønd skal bores. 

Kontraktforlængelsen er anslået  90 dage og kontrakten med Winterhall Nordzee kommer dermed op på 210-280 dage – med yderligere optioner - mod de oprindelige 160-190 dage.

‘Maersk Resolute’ arbejder videre for Petrogas
Maersk Drillings aftale med Petrogas E&P Netherlands gælder en forlængelse af det arbejde, ‘Maersk Resolute’ er i gang med i den hollandske del af Nordsøen.

‘Maersk Resolute’s opgave omfattede i første omgang boring af to brønde, A8 og A9 i A12-blokken i den hollandske kontinentalsokkel. 

Forlængelsen dækker to opgaver ved Haven-platformen og tager kontraktperioden fra de nuværende 140 dage til cirka 155 dage.

‘Maersk Resolute’ og ‘Maersk Resolve’ var tidligere warm-stacked i Esbjerg men blev reaktiverede for at udføre opgaverne i Nordsøen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093