23948sdkhjf

Nye ejere hos nordjysk producent af radioudstyr

Pandrup-virksomheden Danphone har indlemmet to nye ejere i ejerkredsen.

Danphone har siden 1. december 2000 haft delt ejerskab mellem Ove Jensen og Jens Lucassen. Sidstnævnte har imidlertid ønsket at gå på pension, og siden foråret er der derfor arbejdet på et generationsskifte. Det skriver Danphone i en pressemeddelelse.

1. juli er Andy Reynolds og Claus Falk derfor indtrådt som medejere sammen med Ove Jensen, der har været administrerende direktør i virksomheden siden 1995.

Andy Reynolds har været salgschef i Danphone siden 1999, og Claus Falk er nytiltrådt næstformand for Danphones bestyrelse. Claus Falk er endvidere managing partner i investeringsvirksomheden Appo, der fokuserer på at skabe vækst i teknologiselskaber.

Claus Christensen fortsætter som bestyrelsesformand.

I forbindelse med generationsskiftet er udviklingsingeniør Helge Lyngesen endvidere blevet ansat til at styrke hardwareudviklingen i Danphone.

Danphone udvikler, producerer og sælger maritime kommunikationssystemer samt produkter til gennemførsel af inspektion af radio- og sikkerhedsudstyr på skibe. Virksomheden har kunder i mere end 80 lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125