23948sdkhjf

Scanel etablerer fast base England

Scanel International rykker tættere på projekter i Storbritannien med nyt, fast kontor i Hull. Det skriver Green Port Hull i en pressemeddelelse.

Etableringen ved den engelsk østkyst kommer efter, at det danske firma har vundet en række store kontrakter hos energifirmaet i den engelske Humber-region.

- Vi stak en finger i vandet med et satellitkontor i Billingham, men fandt at Hull er det perfekte sted for vores faste base, da det er lige ved Humber (flodudmunding, red.) ved hjertet af Storbritanniens blomstrende offshore vind-sektor. Der er også lige langt til Lowestoft og vindmølleparkerne ud for østkysten, som til Newcastle og Skotland, siger Ove Bolander Johansen, international key account manager – vind ved Scanel International, og tilføjer, at firmaet også udfører arbejde på Hornsea Project One.

Med det nye kontor er Scanel tæt på de fire store projekter, de arbejder på i Storbritannien på vegneaf Dong, Siemens med flere.

Ligeledes skal tilstedeværelsen bringe firmaet i en bedre position til at vinde nye opgaver på det engelske offshore-marked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094