23948sdkhjf

Shipping Holding og Danish Stevedore søger om fusion

Shipping Holding A/S har søgt om enekontrol over Danish Stevedore A/S, oplyser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Shipping- og logistikvirksomheden Shipping Holding har søgt om lov til at fusionere med det Randers-funderede selskab Danish Stevedore A/S.

Det fremgår af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Shipping Holding A/S vil efter transaktionen eje godt 95 procent af aktiekapitalen i Danish Stevedore A/S. De resterende aktier vil være fordelt mellem henholdsvis Rylevej Holding ApS, Konge Holding ApS og DYC-Holding ApS, der hver vil eje 1,5 procent af aktiekapitalen.

Nyheden kommer blot et par uger efter, det kom frem, at Shipping Holding overtager agency-virksomheden Randers Agencies og dermed også J. Gotfred Jensen Shipping i Aarhus og Chr. Rørholms Eftf. i Hobro.

Dengang udtalte Søren Gran Hansen, der er administrerende direktør i shipping-koncernen, følgende:

- Det har længe været Shipping Holding’s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter i Jylland, og vi er utrolig glade for, at købet af Randers Agencies nu er på plads. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som Shipping Holding står for.

Shipping Holding har hovedsæde i Fredericia og er en del af koncernen A/S United Shipping & Trading Company, som ejes af Sellnvest ApS.

Selskabet driver igennem sine datterselskaber forretning inden for forskellige grene af shippingbranchen, herunder chartering, lastbiltransport og lagerlogistik primært i Norden, men til dels også i det øvrige Europa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08