23948sdkhjf

Kan du tage et maritimt pletskud?

Danske Maritime holder sommerfotokonkurrence, hvor alle kan deltage. Søfart bringer de flotte bidrag hen over sommeren

Den danske maritime industri er omfattende og mangfoldig. Og så er den faktisk også ganske fotogen. Hvis du er ferm med et kamera, og kan du finde gode maritime motiver i det danske sommerland, så kan du deltage i Danske Maritimes sommerfotokonkurrence 2017.

Hen over sommeren bringer Søfart løbende bidrag til fotokonkurrence i takt med, at Danske Maritime modtager dem.

De bedste billeder inden for de tre kategorier Maritim teknologi, Mennesker i den maritime industri og Maritim stemning udvælges af et dommerpanel bestående af Danske Maritime og udvalgte medlemsvirksomheder.

Vinderbillederne udstilles i Danske Maritimes lokaler.

Ud over æren ved at have foreviget den danske maritime industri, kan du vinde et minicruise med Olsobåden for to personer, hvis du er den dygtige og heldige, der kåres som vinderen inden for en af kategorierne.

Konkurrencen løber frem til den 1. september 2017, og vinderne kåres i forbindelse med Danske Maritimes housewarming den 15. september 2017.

De tre kategorier er:
Maritim teknologi
Om det er skibsskruer, industrirobotter, silikonemaling eller noget helt fjerde, der bedst illustrerer maritim teknologi, er helt op til dig, når du fisker kameraet op af lommen og knipser løs.

Mennesker i den maritime industri
Uden de mere end 40.000 mennesker, der arbejder i den danske maritime industri, ville vi ikke kunne besidde den globale førerposition, vi rent faktisk gør. Og disse mennesker vil vi gerne hylde i denne kategori. Så knips en arbejdende svejser, ingeniør, maskinmester eller en af de mange andre dygtige medarbejdere i den maritime industri og send dit mesterværk ind til os.

Maritim stemning
Bølgeskvulp eller tørdok – du bestemmer helt selv, hvad maritim stemning er, når du skyder billeder inden for denne kategori. Og mulighederne for gode maritime stemningsbilleder er utallige, så vi satser på et stærkt felt.

 

Sådan deltager du:
Send dine billeder til Danske Maritime på info@danskemaritime.dk senest den 1. september 2017.

Skriv kategori i emnefeltet og en kort beskrivelse i i selve mailen.

Er billedet for stort til at sende, kan du uploade det til samme mailadresse via WeTransfer.

Tekniske krav
Der accepteres billeder fra alle kameratyper, inkl. mobiltelefoner og tablets.

Billeder skal indsendes i høj opløsning. Filstørrelsen må dog ikke overskride 40 MB.

Billeder må ikke være manipulerede og må ikke indeholde vandmærke, dato, fotografens navn m.v.

Du må højest indsendes 10 billeder i hver kategori. Du må kun sende ét billede ad gangen af hensyn til beskrivelse af hvert motiv.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109