23948sdkhjf

Konference sætter fokus på maritim sikkerhed

Når Danmarks forum for Maritim Sikkerhed, Sundhed og Miljø (MSSM) slår dørene op på Nyborg Strand i august, bliver der uundgåeligt serveret aha-oplevelser og trukket på smilebåndene, når Human Performance ekspert, Todd Conklin, stiller skarpt på sikkerhed.
Det er en myte, at et godt sikkerhedsprogram afspejles i, hvor mange dage en organisation undgår en ulykke. Ulykker, hændelser og potentielle katastrofer lurer rundt om hvert hjørne i søfart.

Det er budskabet fra én af verdens mest fremtrædende sikkerhedseksperter, Dr. Todd Conklin, Ph.d. og Senior Advisor ved Los Alamos National Laboratory. Han kickstarter årets MSSM-konference (Maritim Sikkerhed, Sundhed og Miljø), som i år løber af stablen på Nyborg Strand den 24.-25. august, fremgår det af en pressemeddelelse fra MSSM.

Det er 12. år i træk, MSSM inviterer den maritime branche til en to-dages konference spækket med workshops, debatter samt en nøje udvalgt skare af keynote-speakere.

Holdet bag MSSM-konferencen er særligt begejstrede for at præsentere Todd Conklin, der for tiden rejser verden tyndt for at hjælpe virksomheder med klare budskaber og værktøjer om sikkerhed og "human performance". Værdifuld viden, som ledere og medarbejdere kan tage med sig hjem til organisationen, oplyser MSSM.

Ulykkesårsag: regler, restriktioner og hastværk

Dr. Todd Conklins budskaber passer ifølge arrangørerne som hånd i sikkerhedshandske til årets MSSM-tema: ’Performing in a rapidly changing world'. Som mange andre industrier er den maritime verden nemlig under konstant og hastig forandring.

- Alle disse forandringer har stor indflydelse på søfarendes arbejdsdag på skibet. For mange regler i stedet for smarte regler vanskeliggør arbejdet for de søfarende og koster dyrt for virksomhederne. Så hvordan sørger vi for at følge med udviklingen, og samtidigt være sunde, glade og pålidelige medarbejdere? Den slags medarbejdere, vi alle ved, der er brug for i en sund og robust organisation. Find ud det i selskab med Dr. Todd Conklin på MSSM 2017 på Nyborg Strand, skriver arrangørerne.

FAKTA:
MSSM-konferencen inviterer hvert år mellem 200 og 300 deltagere samt udstillere - heriblandt søfarende, HR og HSQE-medarbejdere, rederier, undervisere, studerende og forskere fra maritime uddannelsesinstitutioner og andre maritime interessenter - til Nyborg Strand for at dele ud af nyeste viden og tendenser inden for maritim sikkerhed, sundhed og miljø. I år løber konferencen af stablen d. 24.-25. august 2017. Du kan læse mere om konferencen og se programmet på www.mssm.dk .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11