23948sdkhjf

Maritime virksomheder fusionerer

SL Power i Faaborg slår sig sammen med Nortech Marine i Hirtshals. Målet er 33 nye arbejdspladser og en omsætning på 70 mio. kroner om tre år

De to maritime virksomheder SL Power fra Faaborg og Nortech Marine i Hirtshals er fusioneret. Virksomhederne beskæftiger sig begge med servicering af motoranlæg i den maritime verden og offshore.

Tilsammen har virksomhederne en omsætning på næsten 30 mio. kroner og 14 ansatte. Visionen er en omsætning på 70 mio. kroner og en stab på 46 ansatte indenfor tre år. Det oplyser det nyfusionerede selskab i en pressemeddelelse.

Det skal blandt andet opnås ved at øge markedsandelene i hele Skandinavien indenfor motormærket MaK, samt ved at oprette underafdelinger i Norge og Baltikum.

Fusionen giver i første omgang volumen til at etablere eget værksted på 1.100 m2 samt værkstedskontor i Hirtshals. Det skaber seks nye arbejdspladser i det nordjyske.

Fokus på egne mål
Det nye samlede firma vil køre videre under navnet SL Power. Hovedkontoret vil fortsat ligge på Faaborg Havn, og her vil der blive etableret to nye arbejdspladser, så firmaet i alt kommer op på 22 ansatte.

- Der er kamp om kunderne. Flere af vores konkurrenter kommer ud med et underskud, men vi har en mindre organisation, så vi har nemmere ved at udbyde bedre priser. Men til en start skal vi koncentrere os om at få de to virksomheder til at spille sammen og forberede vores organisation på en større omsætning, så vi kan nå de mål, vi har sat os, siger Sonni Lundin, SL Powers direktør.

Han bliver administrerende direktør i det nye SL Power, mens Nortech Marines indehaver Christian Andersson får titlen teknisk direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094