23948sdkhjf

HH Ferries udvider faciliteterne i Helsingør

HH Ferries Group har netop taget en ny glasinddækket gangbro i brug i færgeterminalen i Helsingør Færgehavn. Helsingør. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Den nye gangbro er 160 meter lang og forbinder terminalbygningen med færgelejet, som bruges af Mercandia-færgerne. Med sin højde på 6 meter over terræn giver den glasinddækkede gangbro en flot udsigt over havneområdet og til Kronborg.

- Færdiggørelsen af den nye gangbro betyder, at alle gående passagerer vil opleve den samme høje komfort med overdækket og direkte adgang fra og til terminalen – uanset hvilken færge, de benytter. Samtidig sikrer gangbroen, at gående passagerer og bilister ikke længere skal krydse hinandens vej på området, hvorved komforten og rejseoplevelsen forbedres for alle kundegrupper, skriver HH Ferries i pressemeddelelsen.

Den cirka 160 meter lange glasinddækkede gangbro er produceret og leveret af Bladt Industries. Firmaet indgik i februar kontrakt med rederiet HH Ferries Group/Scandlines HH, og den 30. juni afleverede Bladt Industries så denne seneste udbygning af havneanlægget i Helsingør.

 

HH Ferries

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219