23948sdkhjf

50 år med Bøjden-Fynshav

Den 27. maj er det 50 år siden, at ruten mellem Bøjden og Fynshav blev etableret som en genvej mellem Fyn og Als. Rederiet Færgen gør jubilæet til en festdag, oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

- Igennem årene har ruten udviklet sig meget, og det samme har området. I min optik er der tale om Danmarks smukkeste færgesejlads, hvor kaptajnen ofte gør passagerne opmærksomme på, at de har mulighed for at se sæler og marsvin bolte sig i vandet. Det er der rigtig mange, der vælger frem for trafikpropper. Vi er meget glade for at være med til at forbinde Fyn og Als og for at være en del af det turismearbejde, der bliver gjort på de to øer, som for mig at se repræsenterer noget af det allerfineste inden for dansk turisme, siger Lindy Kjøller, Færgens salgs- og marketingchef.

Færgen markerer jubilæet for Bøjden-Fynshav ved at nedsætte priserne på mad, drikkevarer og is i skibets bistro med 50 procent på dagen. Derudover inviterer Færgen mandag den 29. maj politikere, samarbejdspartnere og medier til en event på færgen M/F 'Fynshav' i anledning af jubilæet.

Overfartens primære færge er M/F 'Fynshav', der blev moderniseret og indsat i 2015.  

 

Billedtekst: Der er sket meget med både færgeruten og Danmark, siden ruten mellem Bøjden og Fynhavn blev etableret i 1967. Fotos: Horne Lands Folkemindesamlings Arkiv og Færgen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204