23948sdkhjf

Svitzer vinder 20 år lang kæmpekontrakt

I to årtier skal rederiet stå for terminalbugsering i stor marokkanske havn, en opgave til adskillige hundrede millioner dollars

Svitser har vunder en 20 år lang kontrakt på terminalbugsering services i TMSA, Tanger Med 2 Port, i Marokko. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Kontrakten til mange hundrede mio. dollars vil bidrage markant til Svitzers toplinje mellem 2018 og 2036 og kræver i alt ni fartøjer ved kontraktens udløb.

Tæt samarbejde i Mærsks Transport & Logistics-division
Projektet er særlig vigtigt for Mærsks Transport & Logistics-division, da Svitzer, APM Terminals og Maersk Line vil arbejde med en integreret tilgang til at forbedre effektiviteten yderligere på stedet.

- At sikre denne store kontrakt underbygger ikke alene vores globale strategi om at bevare langsigtede terminalbugserings services som kerne i det, vi laver, den er også et godt eksempel på, hvad Svitzer kan opnå som en del af en integreret Transport & Logistics division, udtaler Svitzers CEO, Henriette H. Thygesen.

Via samarbejde på tværs af divisionen var Svitzer i stand til at byde ind, da opgaven kom i licitationen i 4. kvartal 2016.

TMSA skal drives af APM Terminals og skal efter planen åbne i 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11