23948sdkhjf

Stor Maersk Supply Service-kontrakt i nyt farvand

Maersk Supply Service (MSS) har indgået en aftale med Maersk Oil om projektledelse på bugsering, installationsforankring og sammenkobling på Culzean-projektet i britisk sektor i Nordsøen. Det oplyser MSS i en pressemeddelelse.

Det er blot et halvt år siden, MSS meddelte, at det er ambitionen at blive udbyder af integrerede marineløsninger, forretningsområdet Integrated Solutions, til energisektoren. Med dagens meddelelse er det fjerde gang, at MSS vinder en kontrakt, som både omfatter fartøj og integrerede ydelser.

- Med vores igangværende rolle som hovedentreprenør på Janice og Leadon dekommissionering-projekterne, og nu med tilføjelsen af Culzean opgaverne, viser vi endnu engang, at MSS effektivt kan påtage sig yderligere ansvar for at simplificerer udførselsmodeller til kunderne, udtaler MSS’ administrerende direktør, Steen S. Karstensen.

På Culzean-projektet skal MSS styre en bred vifte af arbejdsopgaver, inklusiv projektledelse, planlægning, ingeniørarbejder, indkøb og den nødvendige transport af Ailsa floating storage and offloading unit (FSO) fra Asien til Europa. I hele projektet vil MSS anvende egne fartøjer og mandskab.

Projektet vil blive gennemført over to år med anker-installation i sommeren 2017 og FSO bugsering, FSO moor-up mm gennemførsel i sommeren 2018

Kilde: Maersk Supply Service

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125