23948sdkhjf

Fremtidens MSK tager form

Maskinmesterskolen København overtog i april 2017 endeligt nøglerne til sit nye domicil på Gyrithe Lemches Vej i Lyngby.

Bygningen bliver topmoderne og dobbelt så stor som de nuværende faciliteter. En række klasselokaler og skolens multisal er allerede blevet taget i brug, mens det samlede projekt er parat til indflytning i løbet af sommeren 2017.

Samtidig kommer den til at indgå i et campussamarbejde med Handelsskolen KNord og Technical Education Center – TEC.

Fremtiden for MSK
Processen skrider planmæssigt frem til alle parters tilfredshed. Bygherrerådgiver, arkitekt og byggeprojektleder har fuldt fokus på at sikre, at de økonomiske tøjler holdes stramt.

- Vi glæder os afsindigt meget til at nå i mål. Vi flytter skolen til nye og bedre bygninger. Et nyt domicil, der afspejler et gennemtænkt, inspirerende, veludstyret og attraktivt undervisnings-, lærings- og studiemiljø. En fantastisk ny skole nu og i fremtiden for MSK, siger formand for bestyrelsen Bertel Johansen.

De nye bygninger skal danne ramme om maskinmesteruddannelsen og gerne flere nye praksisrettede tekniske og maritime videregående uddannelser samt den løbende udvikling af disse fremover.

- Vores vision og ambition er, at opbygge en fremtrædende skole i international topklasse. Vi glæder os meget til at byde studerende og medarbejdere velkommen i det nye domicil, fastslår formanden.

Kilde: MSK - Maskinmesterskolen København

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078