23948sdkhjf

Nu har RAL fundet pengene til nyt containerskib

Royal Arctic Line, RAL, har nu finansieringen af rederiets nye 2.150 TEU containerskib på plads med den tyske bank KfW og med en sikkerhedsstillelse i Sinosure, den kinesisk eksportkreditforsikring. Der oplyser RAL i en pressemeddelelse.

Kontraktprisen er på 32 mio. dollars og RAL egenfinansierer cirka 20 procent.

RAL indgik den 25. januar 2017 en kontrakt med det kinesiske skibsværft Wenchong om bygning af et 2.150 TEU containerskib til levering i foråret 2019. RALs islandske samarbejdspartner Eimskip bestilte ved samme lejlighed to skibe af samme type.

- Det er med glæde, at finansieringen nu er på plads for kontraheringen af vores nye containerskib på 2.150 TEU, som understøtter vores strategi om at gøre det let at handle med Grønland. Royal Arctic Line har valgt at benytte en kendt samarbejdspartner, KfW, som finansieringspartner, grundet yderst attraktive vilkår og en historik med et godt samarbejde. Med finansieringen på plads, sikres fornyelsen af Royal Arctic Lines atlantflåde, og Grønland får dermed sit hidtil største containerskib, hvilket vil drage fuld udnyttelse af de muligheder, der skabes med den nye containerterminal i Nuuk, udtaler Verner Hammeken, administrerende direktør i Royal Arctic Line.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11