23948sdkhjf

Niche-shippingfirma har opsagt alle medarbejdere

Familiefirmaet Hude & Søn skærer ind til benet. Direktør, ejer og femte generation i Svendborgfirmaet, Henrik Thejll har valgt at trække stikket. Næsten da.

Alle medarbejdere – fire foruden Henrik Thejll selv - er sagt op, bygningen på Havnepladsen i Svendborg sat til salg, og firmaet flyttet hjem til direktøren selv. Her vil den 61årige indehaver fortsætte arbejdet nogle år endnu. Det skriver Fyens.dk.

- Det var en stor beslutning, som jeg traf i december sidste år. Først sagde jeg det naturligvis til mine medarbejdere, så de kunne begynde at finde noget andet, og de har heldigvis fundet job alle sammen. Og så har jeg stille og roligt afviklet de forskellige ting, og har flyttet hele firmaet hjem i privaten, siger Henrik Thejll til avisen.

Hude & Søn blev startet i 1852 og arbejder med et så specialiseret område som at flytte yachter rundt i hele verden. Det fortsætter Henrik Thejll med at gøre for to firmaer fra henholdsvis England og Monaco, som har en tredjedel af verdensmarkedets yachttransport.

Kilde: Fyens.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078