23948sdkhjf

Frederikshavn Havn fordobler årsresultat

Frederikshavn Havn kom i 2016 ud med et resultat på 17,04 mio. kroner. Resultatet udgør mere end en fordobling af 2015-resultatet på 8,31 mio. kroner og er samtidig det bedste resultat siden 2007. Det oplyser Frederikshavn Havn i en pressemeddelelse.

- Jeg kan på bestyrelsens vegne sige, at vi anser årets resultat for yderst tilfredsstillende. Omsætningen i 2016 har været stigende på flere områder, og Frederikshavn Havn har været begunstiget af, at havnens kunder har udviklet deres forretninger med nye aktiviteter, udtaler Bo Uggerhøj, formand for bestyrelsen i Frederikshavn Havn.

- Der er ingen tvivl om, at vi allerede nu begynder at kunne se en positiv effekt af den kommende havneudvidelse, og vi forventer, at den positive udvikling videreføres i 2017 med et årsresultat i mindst samme størrelsesorden, fortsætter han.

Stor interesse for nye havnearealer
Byggeriet af 1. etape af havneudvidelsen i Frederikshavn forløber planmæssigt. Ved færdiggørelsen i foråret 2018 øges havnens samlede areal med 330.000 m2 baglandsarealer, 30.000 m2 kajareal, 600 meter kaj og en vanddybde på 11 meter. Ifølge Bo Uggerhøj er der stor interesse for de mange nye muligheder, som havneudvidelsen bringer med sig:

- Frederikshavn Havn er i dialog omkring nogle meget spændende projekter, som gør, at vi inden længe vil påbegynde et udbud omkring videreudbygning af havnen og vores faciliteter. Af konkurrencemæssige hensyn kan vi på nuværende tidspunkt desværre ikke komme nærmere ind på, hvad disse projekter indebærer, men vi håber snarest at komme med en mere konkret udmelding omkring den næste fase, lyder det fra Bo Uggerhøj.

Kilde: Frederikshavn Havn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11