23948sdkhjf

'Fjord Cat' slæbt til reparation i Frederikshavn

Fjord Line har derfor bestemt, at rederiets to andre færger skal gøre stop i Kristiansand på vejen til Stavanger og Bergen

Katamaranfærgen 'Fjord Cat' blev onsdag slæbt fra Hirtshals til Frederikshavn, hvor færgens maskiner skal repareres.

Derfor har Fjord Line valgt at rederiets to cruiseskibe MS 'Bergensfjord' og MS 'Stavanger' skal have et stop i Kristiansand på nordgående ture fra Hirtshals til Stavanger og Bergen. Det sker fra fredag aften den 21. april.

Fjord Line har aflyst alle ture med 'Fjord Cat' indtil den 2. maj, og i den periode vil de to cruiseskibe lægge til kaj i Kristiansand undervejs på ruten nordpå.

Der vil ikke være et ekstraordinært stop i Kristiansand på sydgående ture, men Fjord Line henviser til, at passagerer til 'Fjord Cat' kan tage med MS 'Bergensfjord' og MS 'Stavangerfjord' fra Stavanger eller Langesund eller alternativt få refunderet deres udgifter.

'Fjord Cat' har normalt ikke været ude på sejlads mellem Hirtshals og Kristiansand så tidligt på året, men i år valgte rederiet at starte sæsonen fredag den 7. april. Men efter få dage blev der problemer med de kraftige maskiner, der driver hurtigfærgen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095